Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
"Na de őt ez érdekli, hogy azt a módot megrendelve neki milyen jó lenne." - nemegeszen, de tegyuk fel hogy nagyon nagyabol igy lenne. :P
"És az ami senkinek sincsen, és csak őt érdekli, az neki hogy állna." - No ezt teljessen elbasztad :P Ugyanis ha rendessen olvasnad az irasokat es nem csak az elso es utolso modatok minden masodik szavait gyorsitva, akkor nemirkalnal ilyen hulyesegeket rolam masok elott :P Ugyanis nem az erdekel ami senkinek nincsen, hanem azokhoz fordultam aki mar hasznalnak valamilyen load celles pedalt (jobbik esetbe LFSvel, de massal is lehet), hogy az hogy viselkedik es milyen a tapasztalata vele (Az alapokon kivul, mert a mukodeset tudom, de en konkrett a rendszerbe es szimuba gondoltam, kalibrallas meg stb...). Tuttommal ez egy tapasztalat megoszto forum, es te vagy a hazigazda, ugyhogy ezt tudnod kellene :P Es mindenki azt kerdezi ami őt erdekli es nem azt ami a szomszedok nagymamajat :P Esetleg ha te masok neveben kerdezel, az is rendben van, de akkor ne utasics el engem hogy sajat nevemben kerdezek :P
"Ezért basztat" - Meg hogy en basztatlak? (esetleg max kiveve a mostani irasomat). En rendessen viselkedek, ha tudom megvalaszolom azt amit masok kerdeznek, meg leirom a tapasztalataimat, meg stb... De nem zarok ki egyeseket csakis azert mert nem pont azokat a dolgokat hasznaljak amiket en :P
"Tika, majd tesztelem vacak LFS-el a loadcellt, ha lesz frexes komplett kép" - Azt tapasztalom hogy te kizarod azokat akik nem kimondottan azokat a dolgokat hasznaljak amiket te. Es azok jok amiket te hasznalsz, es minden mas vacak, mast nem ismersz el :P
En igertem hogy lesz kep, ha komplett lesz a cucc, es azt be tartom. Csak arra meg varnod fog kelleni mert ha el is keszul a dashboard, akkor is hiaznyozni fog a SimCon, es meg kell varni meg viszajon reklamaciorol. Addig csak logni fog a bele/drotok, es Motion nelkul fogom hasznalni persze addig.
"De akkor se kapsz választ az igazi kérdésedre" - Ezt meg nem fogom jobban szetfejteni, ha valaki elvezi hogy szandekossan nemvalaszol... :P
En amiota elkeztem PCzni a 90-es evek ota mindig hajszoltam egy olyan szimulatort amibe a realitashoz legkozelebbi fizika van, es ezt nagyon sokaig nemsikerult megtalalnom. Persze volt Driver amibe nagyon jo volt az auto fizikaja (de gombos jatek volt), meg volt 1NSANE amibe szinten, de meg mindig nem volt az igazi, meg volt GT Legends, meg GTR de ezek se jottek nekem be. Aztan 2001 kornyeken jott a LFS, es az nagyon ott volt. Nagyon bejott, szuper grafika, meg az ajto kilincsek is 3D volt, ami akkor minden masban csak textura volt, meg a huto borda, meg stb... Nagyon szuper real time fizikaja van (nem olyan lassitott mint ha viz alatt lenne vagy a holdon), kimondottan zabaltam, es a grafikaja is gyonyoru. Es akkor vettem a kormanyt, azert mar erdemes volt, ha nincs a LFS akkor lehet meg ma sincs kormanyom. Persze akkor csak kuplung nelkulit lehetett kapni, es mivel en foleg hagyomanyos utcai autokkal akartam mindenfele kaszkador mutatvanyokat tanulni meg tesztelni (nem is a versenyautok vonzottak anyira, meg a off-road inkabb jobban, de az a LFSbe nincs sajna), ahhoz kellet kuplung. No azert csinaltam akkor a homemade kuplungot a Thrustmasterhoz (meg akkor volt 3 muhely lehetosegem
) Es azota fejlesztem az autos controllerjeimet, persze mar G25 kuplungal, kezifek csinalt (az is kell a kaszkador mutatvanyokhoz, versenybe, nem nagyon hasznalatos, de azert neha jol jon ott is), es a LFS nagyon megfogott, a palya epites is benne van ami idealis a mindefele teszteleshoz es mutatvanyokhoz. Es olyan dolgokat veltem felfedezni benne amiket tátott szajjal neztem vagy regisztraltam (ha nem volt grafikailag lathato), amikrol a tobbi szimu nem is almodott. Van is itt mindefelek beinstalalva, de amiota felraktam es kiprobaltam, es nemfogott meg a tobbi, sose hasznaltam azokat. Egyenlore a LFS egyedulalo nalam, es azota se talaltam olyat ami ugy megfogott volna mint a LFS. Es hogy neked nemtetszik a LFS mert nincs benne millio irrealis elhamarkodott auto aminek csak a neve igazi, meg mittomen menyi palya, az meg renben van. Mindenkinek megvan a joga azt valasztani ami tetszik neki. De csakis azert masokkal nemkomunikalni mert mas tetszik nekik, vagy mas a velemenyuk, ez elegge beteges, no de mind1 :P
En mindenkit egyforman kezelek, fuggetlen attol hogy mi a velemenye, vagy mi tetszik neki, vagy mik a lehetosegei, vagy milyen cuccai vannak, vagy mire telik, vagy nem telik neki. Senkit nem nezek le, csakis azert mert mas a velemenye, vagy mast hasznal mint en. Enyi, slusz, paszz :P
Szep barati beszelgetes volt :P
(Ez utan Pointer eljon motoron, es felakaszt az erkelyen, ami a muhelyem)