Szimulátor Cockpit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok viszatertem! <#vigyor3>#vigyor3> Veeeeeegre hozzajutottam a SG forumhoz is, veszem eszre hogy brutal lemaradtam a temaba, de sorry, sajnos mostanaba az utolso hetekbe nemtom hol all a fejem, meg fingani sincs idom, nagy kapkodas minden, de orulok hogy mar tobbet tudok a Frexel foglalkozni es mar kozeledem a befejezeshes. Vegre mar nemlognak a belei meg a kabelek belole. Szuper bekabeleztem az egeszet, azt nemgondoltam volna hogy ramegy egy egesz napom, en ugy 2-3 orat szamitottam, de tevettem. De ahogy Pointer baratunk is mondta, ha valamit csinalsz, akkor csinald rendessen. <#vigyor3>#vigyor3> Valamit tobszor is kellet mert behuztam a kebelt hatulrol egesz elore, oszt hianyzott 10cm <#falbav>#falbav>, akkor ki vele, valahol nyernem kellet 10cm-t <#fejvakaras>#fejvakaras> aztan ujra kabelezni, brutal munka volt, de megerte. Sracok ez most nagyon kiraly!!! Ahogy kesz lett, maris a Visza a jovobe filmbol a DeLorean auto jutott az eszembe, az volt hasonloan bekabelezve, de azon se volt enyi kabel mint nekem a Frexen. Es meg nincs meg a dashboard, pedig az lesz a fo maszter kabel kiraly 36 gombal matrixba kotve, mar most rettegek ha belegondolok hogy fogom csinalni. De igaz ott a kebelek csak a dashboard (muszerfal) alatt lesznek egy helyen, nemfognak hatulrol elore huzodni. Szoval meg elegge elvagyok merulve a munkaba, de remelem hamarosan kesz leszek vele. Most meg ma a versenyekre is gyakorolnom kell, mert folytatodik a OLFSL es nalunk indul az Antik GT Cup. Amugy ezzel fogadjatok el meghivasomat a bajnoksagra http://www.lfs.simracing.sk/
Meg most vasarnap indul (fojtatodik) a OLFSL (Original LFS League) http://www.lfs-league.com/ azon rendszeressen indulok, aki LFS-zik johetnetek oda is, csupa idegenek vannak ott, lehetne ott mar vegre valaki a kornyekrol is.
Pointer ne szegyeld magad, es gyere szepen a futamokra! <#smile>#smile>
Meg most vasarnap indul (fojtatodik) a OLFSL (Original LFS League) http://www.lfs-league.com/ azon rendszeressen indulok, aki LFS-zik johetnetek oda is, csupa idegenek vannak ott, lehetne ott mar vegre valaki a kornyekrol is.
Pointer ne szegyeld magad, es gyere szepen a futamokra! <#smile>#smile>
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
Nah Mjoy16hoz megvan minden kellék, márcsak a proci hiányzik azért pénteken megyek szombaton ha jólmegy minden össze is dobom, ha kész majd teszek fel képeket😊
Macbook Air M1 2020
Te tudtál errõl a projectrõl? én miért nem láttam még? 😊
"Fly, 2008.09.16. 12:21:28:
majd teszek fel képeket róla"
Persze persze, ezt már mondogatod egy ideje 😄
majd teszek fel képeket róla"
Persze persze, ezt már mondogatod egy ideje 😄
Nem akarlak elkeseríteni, de ha a 747-est is ebben a minõségben szeretnéd leutánozni, akkor a boeing gyárban kell keresned valami korrumpálható mérnököt.
747-esrõl maximum cockpit fotókat lehet találni szerintem.
Amit építettél talán cessnára hasonlít a legjobban a kormányszervek kivételével. De pl ehhez se lehetett egyszerû rajzokat találni.
747-esrõl maximum cockpit fotókat lehet találni szerintem.
Amit építettél talán cessnára hasonlít a legjobban a kormányszervek kivételével. De pl ehhez se lehetett egyszerû rajzokat találni.
Epekedve várom a frissítést, és ha lehetne kérni mesélj a projektrõl 😊
Hova készült a kockpit? Esetleg valami megrendelésre, vagy csak hobby?
Hova készült a kockpit? Esetleg valami megrendelésre, vagy csak hobby?
Vazze, leestem a székrõl......<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
Hozzászólásod szerénysége alapján valami szoba sarkába szegelt fadobozt vártam. Aztán olyan hátast dobtam itt az iroda közepén, hogy öröm volt nézni. 😊
Ez nem kicsit durva, honnan a fenébõl van ennyi energiád, egy ilyen professzionális igényes cucc elkészítéséhez??? Az a vázszerkezet, a fényezés a mechanika....
Jóságos AtyaÚristen 😄😄😄
Hozzászólásod szerénysége alapján valami szoba sarkába szegelt fadobozt vártam. Aztán olyan hátast dobtam itt az iroda közepén, hogy öröm volt nézni. 😊
Ez nem kicsit durva, honnan a fenébõl van ennyi energiád, egy ilyen professzionális igényes cucc elkészítéséhez??? Az a vázszerkezet, a fényezés a mechanika....
Jóságos AtyaÚristen 😄😄😄
haliho!
En is epitettem egy repcsi kabint a képek kicsit regiek de frissiteni fogom õket. Simulator
Most szeretnék egy 747 eset elkezdeni de nem találok hozzá sehol részletes kabin rajzot adatokkal. Ha esetleg valaki tudna azt megköszönném.
üdv fly
En is epitettem egy repcsi kabint a képek kicsit regiek de frissiteni fogom õket. Simulator
Most szeretnék egy 747 eset elkezdeni de nem találok hozzá sehol részletes kabin rajzot adatokkal. Ha esetleg valaki tudna azt megköszönném.
üdv fly
na igy fél ora után hmm nem is virulok már :S .Kormányal még.de biletyüzetel alig birtam megtartani na meg vannak érdekes mozdulatok benne :S😄
Hát nemtom én este nyomtam fél órát vele, de nagyon idegesít, hogy én a kormányt tekergetem jobbra-balra ezerrel, de a játékban a csóka alig mozdít a kormányon :S
Különben nem rossz játék, kikapcsolódásnak pompás egy kemény futam után.
Különben nem rossz játék, kikapcsolódásnak pompás egy kemény futam után.
nah végre van egy kis idõm foglalkozni a modolással, elõször a kéziféket szeretném megcsinálni, szerintetek milyen joystickot érdemes venni hozzá? elég egy 2-3 ezres vagy érdemes jobbat venni és akkor azt megbontás nélkül használni kézinek vagy bármi másnak?
Itt bal alul van valami hasonló, csak még a pillangóváltó részre kell keresni 😄
Freetrack cikk, érdekes lehet, még nem olvastam.
Na megvetem a bekapokat 😄 már csak egy gondom van rugot hol lehet venni ?😄 már csinálom a váltot 😄 nagyon baba lesz 😄
Görgõs Bútorcsappantyú 😛 és a szim marad ahol van. 😛
Bocsi, akartm írni: jójazegész! Grat! Engem már zavart, hogy féloldalnyit scrollozok, és még mindig csak a bannert olvasom, szóval részemrõl ezer hála érte, nagyon jó lett!!!
Mission Impossible 2010: PRO Class
Macbook Air M1 2020
Pointer a mini loadceles kérdésedre:
http://www.erdogep.hu/zemic/index.php?id=eromerocella-2f
Valami ilyen lehet. Sztem.
http://www.erdogep.hu/zemic/index.php?id=eromerocella-2f
Valami ilyen lehet. Sztem.
Ilyen van itthon a szunyoghálon na majd leszedem 😄 valoszimü ha a hegesztési moccer nem jön be akkor marad ez és ezalá berakom a mikrokapcsolot .
Pointer ezt a képet ugy kerestem a google képtárba
Pointer ezt a képet ugy kerestem a google képtárba
Srácot aki csinálta a váltót nem kérdezted honnan szerzett olyan nyuszi formát ? Lehet külföldrõl rendelhetõ 😄
Van ilyen megfogatás is. Nem tudom milyen erõsek a rugóid, amik megtartják a váltórudat, de lehet hogy elég lenne neki ennek az ereje. Aránylag könnyen tudod ki-be pattintani, viszont sokkal erõsebb mint az ajtómágnes! Én annó a beépített szekrény deformálodott ajtóihoz mind ilyent tettem, mert a mágnes kevés volt, de ez kiba jól tartotta. Bútorszerelvény boltban lehet ilyent kapni. Az árat nem tudom, de nem lehet olyan eszeveszett veszélyes. Nézzd azért meg élõben sztem.
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
ezt nézztem ma több boltba volt ilyen de ebbe nehezen megy bele a csö 😞 mert azt csinálom hogy nekem tengelyek volt megoldva most ugy fogom hogy kifurom a kocka közepét és akkor az ara döl amere akarom csak kell calami ami megfogja a váltot pl :
ijen megoldás lenne abba a vázba mit feltetem az oldalra csak még tengelyel volt avva tenném ezt csak a gombok a fent lennének valahogy igy 
ijen megoldás lenne abba a vázba mit feltetem az oldalra csak még tengelyel volt avva tenném ezt csak a gombok a fent lennének valahogy igy 
Sztem ilyen "nyuszis" bilincset nehezen fogsz találni, hacsak valami barkácsáruházban, villany-vízes részlegen. Az biztos hogy vízes szakboltban vagy olyant kapsz amit össze kell csavarozni hogy megfogja a csövet(ez neked nagyon nem jó), vagy csak a nyuszishoz hasonlót, de mûanyagból. Ez szintén nem az igazi, mert minimum 12-es csõ kell, de ezt nem igazán tartják, legkissebb a 15-ös inkább. A baj még velük, hogy aránylag nehéz ki-be pattintani, a másik bizonyos típusok ridegebbek, és törnek, a másik lágyabb, és hamar kinyúlik, deformálódik. Szal mondhatnám szarok.
[/url][/img]
[/url][/img]
Köszi!
elméletileg ez kábel rögzitö fül villamos boltba lehet kapni de ott még nem voltam mert azt hitem ez valami fütés cuc de kiprobálom mit irtál 😛 .Holnap kész a váltonak az elektronikálya és még a karoszéria sehol 😞
Ha van gáz hegesztõd, meg sima hegesztõd, akkor acél lapra, lehegeszted a mintát, és ráhajtogatod a 2 centi széles, és 0,3 vastag acéllapot. És akkor megvan a nyuszi forma, nem annyira rugalmas, de a lyuk szõkítésével megtudod oldani.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Milyen 3 mat? xD 6 ot lehet alaphangon: D
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
[/url][/img] Na igy alakul már a pedál kész de az a tejes doboz nem akar menni innen 😄 komolyan nekem van a legnagyobb sufni szimulátorom 😄 igazi tanya szimulátor 😄
[/url][/img] <---rezgö pedál sor 😄 bár kellene valami jobb motor bele 😊
Ezt a fas... nyulat meg nem találtam sehol csak egy hasolot de az nem jo mert kicsi 😞[/url][/img]
[/url][/img] <---rezgö pedál sor 😄 bár kellene valami jobb motor bele 😊
Ezt a fas... nyulat meg nem találtam sehol csak egy hasolot de az nem jo mert kicsi 😞[/url][/img]
Tudsz errõl részletesebben ? Lehet akkor 3 moncsit géprekötni, Matrox Triplehead nélkül vajon ?
Ja semmi 😄 óvasok
Ja semmi 😄 óvasok