Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Azt en is tudom, de en olyan kedvesseb emberkere gondoltam aki hajlando is nyilatkozni a sajat tapasztalatairol es nemzarkozik el, tutommal ez a forum foleg errol szol
Egy hazigazdanak olyannak kellene lenni, de minek nyuzzam ha talalomra kitippelet forumozoknak nem hajlando valaszolni. Vagy a fejebe szalt a dicsoseg? :P
Vagy irigyeli a Frexemet, hogy neki nincs olyan? Pedig szerintem amiota szimulatorokkal foglalkozik, sokal tobb penzt es idot mar bele fektetett azokba dolgokba PCktol kezdve komplet az utolso csavarig, mind en a Frexbe
(Szerintem ha az elejen vesz egy komoly cuccot akkor le van a gondja es kesz, persze valamikor regen mikor falun laktam es rengeteg lehetosegeim voltak anyagokhoz jutni es barkacsolni, akkor en is inkabb 10x megcsinaltam mint 1x vettem volna)
Abban kulomben nincs lemmi rosz, mindenki a lehetosegeinek megfeleloen cselekszik 
Vagy esetleg tart tolem, hogy .... :P