Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
ahogy mondod, segitseg nelkul nem konyu... de ha nagyon kell, valahogy megbirkozok vele... 
A kerdesst hogy be-e fejezem 2 felekeppen is tudom ertelmezni. Ha Pointer irta volna, akkor egyertelmu hogy gondolja, de toled nemtom hogy fogadjam
1. verzio - lehet ugy gondolod hogy mindig van rajta mit piszkalni, ez bizonyos ertelembe igaz, de torekszem ugy megcsinalni hogy mar ne kellesen rajta valtoztatni meg hozzaepiteni. Persze apro bealitasok mindig elofordulnak a hoszabb hasznalat utan, ezt-azt arreb tolni, de az csak csavar megenged, arreb tol, csavar behuz, az mar nemigenyel barkacsolast. Esetleg roszabb lenne ha elromlana a G25 es mar nemlenne kaphato es az uj termek meg nempaszolna. De mas nagyobb valtozasokat nemtervezek vele, most a 4500 Euros kiadasok utan.
2. verzio - ha ugy gondolod hogy mar nagyon sokaig epitem, es sose lesz vege, akkor csalodni fogsz, meg mar nem sok van hatra, csak van korulotte valami kis szoszmotoles. Meg egy pici NYAKot is kell csinalnom, de azt se lesz konyu, mert mar 16 eve nemcsinaltam, es nemtom milyen allapotba vannak a kellekeim hozza. Egy 3cm NYAK miatt meg nemakarok komplett beruhazni egy komplet felszerelesre.