Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Az oszes valaszomat szepen leirtad magadnak, felesleges is lenne ugyanazt ismetelnem 
Csak az AutoCADhoz anyit hogy, eloszor eletembe most rajtam benne, a cockpit rajzolas alatt/miatt tanultam meg rajzolni benne, de csak olyan alap szinten. De az elejen marha idegeim voltak, volt hogy 2 napig nemtudtam tovabb mozdulni benne, aztan elobb-utobb rajottem mindenre ami kellet, de csak olyan alap szinten. Semmi speci tanulas, kimondottan csak improvizallas a cockpit tervezes miatt. Ugyhogy a "rohadtul nem ment" az nekem is megvolt, de valahogy tuleltem

Valamikor nagyon regen DOS-szos 3D Studio R4-be profi szinten dolgoztam, abban mindent tudtam, igaz akkor meg nemvolt enyi elfoglaltsagom, es rengeteg idom volt csak ugy ucsorogni felette es tanulgatni, meg persze fiatalabb is voltam olyan 12-13 evvel.
Szoval a PC feletti gubbasztast most negyon erzem a szervezetemen a begativ hatasokat, es mar minnel hamarabb fel akarok vele hagyni, csak olyan free szinten PCzni es szimuzni. Befejezem a szimut, AutoCAD uninstall, cockpit start es sprint...
Ugyis munkaba untig eleg a 15-16 PC amiknek a kozeppontjaba ulok.