Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Hisz most raktam fel par kostolot (pedalok, ulles, biztonsagi ov)
De az egesz meg nincs kesz mert a dashboard most a heten megakatt, mert egesz heten dolgoztam, nem voltam itthon, csak anyit hogy elhoztam a pedal tuningot. Most penteken meg keszulnom es kvalifikalnom kell a hetvegi futamokra, penteken zarnak a kvalifikaciok. Szoval a heten nem sok ido jutott a szerelesre. De mondtam, neaggodj, lesz kep az egeszrol ha komplett kesz lesz. Mert most eleg ciki ahogy kinez, nemszeretnem hogy ez az allapot terjedjen, mert aki nemismeri a reszleteket az nemertene meg bizonyos doglokat rajta. Valahogy ugy kell elkepzelni mikor versenyautot epitesz, es a vaz mar kesz van, es kezded beplehezni a kocsiszekrényt de nem mindenhol van kesz es kilognak valahol a belei. Mar igy is olyan kerdessekel bombaztak hogy mi az a joystick ott a pedaloknal az alábbi kepeken es minek az ott. No az is csak atmenetileg van ott, a regi pici dasboardot es kezifeket kezeli (nemtudtam hova tenni, ott meg elfer atmenetileg), ugyhogy ha beszerelem a dashboardot (müszerfalat) akkor a joystick kimegy onnan, mert helyette Leo Bodnar lesz.
Amugy a tied is alakul mar, tetszik, jo lesz. Latom inspiraltad magad abbol a hasonlo fa cockpitbol amik voltak itt kepek
Ugynezem a kezifeked kapcsolos, nem analog potmeteres, jo latom, kapcsolo az ott alatta?