Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Na jo elarulom. Amugy Pointer kozelebb volt a lenyeghez. A kezifek mar kesz van regen, ez most uj cucc. Szoval a kovetkezoen alakul:
Ez a kicsike 15 Euroba volt AFA nelkul, abbol az anyag 50 Cent a tobbi a munka. Sott a ceg ahol csinaltattam tudnak mindenfelet, de olyan szep hoszukas lyukat nemtudnak, azt egy masik cegbe csinaltattak 8 Euroert a lyikakot a kozepere frezaval, de a hajlitast es tobbit mar megcsinaltak gond nelkul. Cakompak 15 Euro AFA nelkul, no erre voltam kivancsi hogy nalatok ez minyibol lett volna kihozhato, szerintem sokkal olcsobban.
De nagyon precizen meg van csinalva, total pontossan paszol a pedalra mint ha gyari lenne. Ezt Heel-and-Toe technikara kell, de nemtom hogy valaha majd sikerul-e azt megtanulnom.