Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• rbal
    Húúúú, ez nagyon jól néz ki! Nem is volt drága! Amúgy miből van? Nekem vagy acéllemez, vagy rozsdamentesnek tűnik. hány mm vastag? Gondolom a lézeres vágásból adódóan gyönyörűek a vágási élek, meg még pontos is mindkét oldala. Na nálam a kézi reszelésnél nem ilyen szép, de hát szerintem ilyent nem is lehet kézzel tök egyformára megcsinálni. Még van anyagom 1 kormányra, ha ezt nagyon elbattnám! :)

Azért az biztos, hogy mire mindent összeadok(bár nem fogom) egy G25 biztos kijönne az árából, mire összeáll a rallys, meg az F1-es kormány. De ha belevágtam, már végigcsinálom. A legnagyobb része árban azért az XR kijelző elkészítése, meg ha azt nézzük, hogy vettem már egy csomó alkatrészt, amit mégsem tudok felhasználni, de a sok, utólag felesleges 500-900Ft-ok azért nyomnak a lattba. Ma kaptam meg a carbonmatricát is az is 4000e pénz volt, igaz nem sima vékony matrica, hanem elég vastag, és karcolásbíró. De ez azért kell, nehogy körömmel, vagy valamivel tönkrevágjam a matricát, mert akkor az olcsó is drága, ha újra kell matricázni.