Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
rbal #5653 Na én is ilyenre gondoltam, csak a bőrt szeretném kihagyni, valahogy jobban tetszik ez a szivacsmarkolat, de a parafa kell alá az biztos. A kép hülye kérdés, persze hogy jöhet!
Egy picit megakadtam a kormánnyal, mivel az aluból a markolatrésze túl vastag lett, mert ha még ráteszem a parafát, meg a szivacs markolatot át sem bírom fogni, a hüvelykujjal nem érek be a küllő likjához, szal kényelmetlen lenne. Csak ismét a reszelőhöz kéne folyamodnom, csak nem volt időm mostanában erre, de talán jövőhéten. A másik nagyon nagy bajom, amit a G25 eredeti kormányával szinte észrevehetetlen, hogy picit balon maradva van a középpont, és az istennek sem tudtam vele mit csinálni. A rallykormánynál, még elmegy, de az F1-esnél nagyon zavaró, hogy nem középen van a közép. Tökig szétszedtem, több verziójú driver, meg USB kihúz-bedug, a 230V-vel együtt, de semmit nem tudtam vele csinálni. Ez sem potis, amivel lehetne csalni, hanem hall szenzoros(vagy mi), és azzal fogalmam sincs lehet e bármit is csinálni. Azt is csináltam, hogy kalibrál, ugye balra lógva marad, szétszed a nagy fogaskeréknél széthúz, középreállít a tengely és vissza minden. De ugye ennek a hülye szenzornak mindegy a köv kalibrálásig volt jó utána megint rossz. Na erre tegnap délutánom ráment, és semmit sem csináltam lényegében, azon kívül hogy ha már szét volt szedve a cucc, akkor már mindent átzsíroztam. tisztítottam. Asszem marad az a verzió, hogy az adapteren kell olyan likakat fúrnom amire rászerelve a kormányt a tengely balra lóg, de a kormány középen van. A pillangók meg picit tekeredve nem zavaróak. Esetleg valaki tud erre megoldást, mit érdemes próbálni? Holtjátékot ne említse senki, mert az nem segít ezen. Volt valami progi a MOMOra hogy centerbe álljon csak nem emlékszem mi volt a neve, igaz azt még nem kerestem a Googliba, igazából az ilyen progikat szeretném, hogy a már más választásom nincs kategóriába tenni, ha lehet a normálisabb módon megoldható valamivel lenne jó.