11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#5657 Talán egy tévészerelő többet tudna segíteni ebben :D -
#5656 Srácok lenne nekem pár darab nagyon régi, latopból kiszerelt kiejlzőm, nem lehetne azokat valahogy müködésre bírni pc-vel?) -
#5655 Ezt már láttam régebben, ez szörnyű !! olyan lehet az élmény mint egy bödön zsírban kevergetnéd a fakanalat.. -
#5654 Valakinek az volt a baja, hogy ez a jeladó ház lógott, és emiatt állandóan elkalibárlódott. Lehet neked is hasonló a gondod, talán neked nem lóg, csak rossz helyen van egy likkal odébb pl. Erre gondolok. -
rbal #5653 Na én is ilyenre gondoltam, csak a bőrt szeretném kihagyni, valahogy jobban tetszik ez a szivacsmarkolat, de a parafa kell alá az biztos. A kép hülye kérdés, persze hogy jöhet!
Egy picit megakadtam a kormánnyal, mivel az aluból a markolatrésze túl vastag lett, mert ha még ráteszem a parafát, meg a szivacs markolatot át sem bírom fogni, a hüvelykujjal nem érek be a küllő likjához, szal kényelmetlen lenne. Csak ismét a reszelőhöz kéne folyamodnom, csak nem volt időm mostanában erre, de talán jövőhéten. A másik nagyon nagy bajom, amit a G25 eredeti kormányával szinte észrevehetetlen, hogy picit balon maradva van a középpont, és az istennek sem tudtam vele mit csinálni. A rallykormánynál, még elmegy, de az F1-esnél nagyon zavaró, hogy nem középen van a közép. Tökig szétszedtem, több verziójú driver, meg USB kihúz-bedug, a 230V-vel együtt, de semmit nem tudtam vele csinálni. Ez sem potis, amivel lehetne csalni, hanem hall szenzoros(vagy mi), és azzal fogalmam sincs lehet e bármit is csinálni. Azt is csináltam, hogy kalibrál, ugye balra lógva marad, szétszed a nagy fogaskeréknél széthúz, középreállít a tengely és vissza minden. De ugye ennek a hülye szenzornak mindegy a köv kalibrálásig volt jó utána megint rossz. Na erre tegnap délutánom ráment, és semmit sem csináltam lényegében, azon kívül hogy ha már szét volt szedve a cucc, akkor már mindent átzsíroztam. tisztítottam. Asszem marad az a verzió, hogy az adapteren kell olyan likakat fúrnom amire rászerelve a kormányt a tengely balra lóg, de a kormány középen van. A pillangók meg picit tekeredve nem zavaróak. Esetleg valaki tud erre megoldást, mit érdemes próbálni? Holtjátékot ne említse senki, mert az nem segít ezen. Volt valami progi a MOMOra hogy centerbe álljon csak nem emlékszem mi volt a neve, igaz azt még nem kerestem a Googliba, igazából az ilyen progikat szeretném, hogy a már más választásom nincs kategóriába tenni, ha lehet a normálisabb módon megoldható valamivel lenne jó.
-
#5652 Persze, ha vistad van mindenféleképpen váltsál.Nekem nagoyn bejön, kevesebb ramot eszik, sokkal gyorsabb, nem lassul be mint a vista. -
Pitbull1111 #5651 ok,sorry!
Holnap felrakom valamikor este.
-
#5650 Még jó, hogy kell kép, ebben a topikban ilyet kérdezni badarság, a képet rögtön kell rakni:D -
Pitbull1111 #5649 Üdv !
Én is elkezdtem csinálni egy f1 kormányt kb fél éve,nekem ferrari design lett.(megvan a terve is autocad -be meg méretarányosan is,)
Szóval én a markolatot ugy oldottam meg,hogy vettem a bricostore ban kb 1500 ft-ért konyhai edényalátétet,ami nem más mint egy ovális parafalap(kb 3mm vastag)és ebből 5 db van egy csomagban.
erre ráraktam a kormányt és körberajzoltam azt a részt ahová a markolat kell,persze hosszabbra és szélesebbre vágtam.ezekből 4 -4 réteget ragasztottam fel a kormányra és hagytam 1 napig száradni úgy ,hogy összefogtam ragasztószalaggal meg pillanatszorítókkal.
Ezután flexel csiszolópapíros koronggal nagyjából kialakítottam a formát,(kb 20 perc vagy kevesebb)Ezután kis csiszológéppel amihez mindenféle fejet lehet csatlakoztatni kialakítottam a kényes helyeket,majd a végén csiszolópapírral a markolat teljes formáját,ami nekem kényelmes volt.
Szerintem a nagy előnye hogy nagyon olcsón nagyon rövid idő alatt meg lehet csinálni,nagyon jó a keménysége,és szépen be leheet bőrözni,szinte gyári kinézetű,ha ügyes vagy .
Szóval szerintem így csináld meg te is.,
Ha kell tudok róla képeket is feltenni.
Sok sikert . -
#5648 Bibiii nekem van olyanom, sőt kettő is, egy 1000-s tanműhelyes és egy 1500-s vörös proli. -
#5647 na akkor felteszem :D -
#5646 Meg ha a kormanyt 2160 fok fordulasra csinalna akkor tokeletes lenne, meg olyan fogantyuval rajta mint a teherautokba vagy begerokba van, hogy konyebb legyen tekerni korbe -
Corsika14 #5645 Külső nézet? -
#5644 Ajajjajajjajajajajajajajajjjajj jaaaaajjjjajajajajajajjajajajaj ajjjajajj :D -
Corsika14 #5643 Nálam hibátlanul, működött, viszont már eladtam. De nem hinnén hogy lenne vele gond. -
#5642 Amugy ha valaki esetleg kamion vagy autobusz szimulatort akarna H-shifterrel, akkor innen tanulhat
Nagggyyyon igazi -
Corsika14 #5641 OK, köszi. -
#5640 Profi munka, elismeresem, igazi Frex koppintas, de nagyon jo, komolyan
Marha jo megcsinaltad. Es mindig megbizhatoan mukodik? Nem akadozik, nem hagy ki gombot? -
#5639 rFactornál volt fejlődéss 8800 nvidiánál (FPS), amúgy minden okés és ugyanaz. -
Corsika14 #5638 OK, köszi. -
#5637 na meg a játékokat ha esetleg valaki használtam ár irja már le hogy mi a véleménye szimlátoros játékok mentek e rajta -
#5636 Skacok gondolkozom felteszem a win7 érdemes ? kormányokat jol kezeli ? -
Corsika14 #5635 -
#5634 Odaadom a szimumat egy esztergáért? :D :D -
#5633 Menni fog az, csak az embed részből szedd ki a linket, a =-ség jelig, ne a browser bárból. -
#5632 tess
-
Corsika14 #5631 Itt a másik linkje. Nekem nem megy a youtube-os beszúrás.
http://www.youtube.com/watch?v=HAvuwGJtF1o -
#5629 ígye:
-
Corsika14 #5626 A gombok tökéletesek. Esztergáltattam 1 tengely amibe szurattam 3 db hornyot. Középső horony az üres az 1ik szélső az 1,3,5 a másik szélső pedig a 2,4,6. A szerkezet tetején van 1 rugó golyó ami beleugrik a hornyokba(ez tartja sebességben illetve üresben a szerkezetet). Aztán esztergáltattam 2 db hengert amiket a tengelyre csavaroztam. Az 1ik hengerbe belehajtottam 2 db 8-as csavart és ezekre akasztottam 1-1 rugót(ez biztosítja a középállását a váltónak). A másik hengerbe pedig 1 db 8-as csavart hajtottam aminek levágtam a fejét. Ez nyomkodja a gombokat. Mivel váltáskor ez a 8-as csavar elég nagyot ütne a gombokra ezért erre is kitaláltam valamit. A 2 db hengert határoltam le a mozgásban 1 db 10-es anyával. Tehát a gombokat éppen hogy csak megnyomja. -
#5625 Óóóóó, naggyon pöppeec :D
Megbízhatóak azok a gombok ? Illetve mi az a mechanika, ami a hornyokba ugrál be? Nem látszik a képen, mert ott sötét. Oda miből mit használtál fel ? -
Corsika14 #5624 Mutatok pár képet a saját készítésű H-váltómról is.
-
Corsika14 #5623 Én igazából Gtr Evo-val nyomom most a HTCM3 bajnokságban. És végülis ott is 1 futam olyan 2-2 és fél óra, de nem volt vele bajom. -
#5622 Az a projektor :D
-
#5621 Azert nem viszik neha tulzasba?
Itt a kis android (a Star Warsbol) vigyaz a cockpitre ha nemjatszik vele senki? -
#5620 Áhhh, nem vagyunk neki konkurencia :D
3 éve van neki meg a haverjainak olyan cucca, amit még most sem tudok elképzelni hogy oldanék meg :D kijelző, műszerfal, stb... -
#5619 Itt a Japan konkurencia -
#5618 Második nap mindig úgy tűnik, hogy tök keveset haladok a cockpit építésben :D Aztán rájövök, hogy a pontosság miatt lassul le mindig a meló, mindent 5x igazítani meg mérni kell :D Mert ha itt valami 1 cm-el eltart, az akkor a végén brutálisan rossz lesz :D
Ráadásul ma elfüstölt az egyik flex a kezemben, mehettem a kölcsönadott harmadikat visszakérni :D A csiszolókorongos elkezdett lassulni, kerregni, melegedni és füstölni a kezemben :D
-
#5617 Pöppec, kényelmesnek is néz ki :D
Próbáltad hosszútávon?Az? :D
Én most jöttem rá, hogy 2cm-el közelebb kéne tenni a kormányt, mert 3 óra után fáj a hátam közepe :D Laza 1 év alatt :D -
#5616 Éppen nem, de az én makettem komolyabb :D -
#5615 Pointer, ez valami neked valo...
VIDEO
Veletlenul nemismeritek egymast? Ez is mini modellel kezdi...