Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Pitbull1111 #5649 Üdv !
Én is elkezdtem csinálni egy f1 kormányt kb fél éve,nekem ferrari design lett.(megvan a terve is autocad -be meg méretarányosan is,)
Szóval én a markolatot ugy oldottam meg,hogy vettem a bricostore ban kb 1500 ft-ért konyhai edényalátétet,ami nem más mint egy ovális parafalap(kb 3mm vastag)és ebből 5 db van egy csomagban.
erre ráraktam a kormányt és körberajzoltam azt a részt ahová a markolat kell,persze hosszabbra és szélesebbre vágtam.ezekből 4 -4 réteget ragasztottam fel a kormányra és hagytam 1 napig száradni úgy ,hogy összefogtam ragasztószalaggal meg pillanatszorítókkal.
Ezután flexel csiszolópapíros koronggal nagyjából kialakítottam a formát,(kb 20 perc vagy kevesebb)Ezután kis csiszológéppel amihez mindenféle fejet lehet csatlakoztatni kialakítottam a kényes helyeket,majd a végén csiszolópapírral a markolat teljes formáját,ami nekem kényelmes volt.
Szerintem a nagy előnye hogy nagyon olcsón nagyon rövid idő alatt meg lehet csinálni,nagyon jó a keménysége,és szépen be leheet bőrözni,szinte gyári kinézetű,ha ügyes vagy .
Szóval szerintem így csináld meg te is.,
Ha kell tudok róla képeket is feltenni.
Sok sikert .