Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Corsika14
    A gombok tökéletesek. Esztergáltattam 1 tengely amibe szurattam 3 db hornyot. Középső horony az üres az 1ik szélső az 1,3,5 a másik szélső pedig a 2,4,6. A szerkezet tetején van 1 rugó golyó ami beleugrik a hornyokba(ez tartja sebességben illetve üresben a szerkezetet). Aztán esztergáltattam 2 db hengert amiket a tengelyre csavaroztam. Az 1ik hengerbe belehajtottam 2 db 8-as csavart és ezekre akasztottam 1-1 rugót(ez biztosítja a középállását a váltónak). A másik hengerbe pedig 1 db 8-as csavart hajtottam aminek levágtam a fejét. Ez nyomkodja a gombokat. Mivel váltáskor ez a 8-as csavar elég nagyot ütne a gombokra ezért erre is kitaláltam valamit. A 2 db hengert határoltam le a mozgásban 1 db 10-es anyával. Tehát a gombokat éppen hogy csak megnyomja.