Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Ja a soderagybol? Hat az nagyon attol fugg hogy asod be magad. Gyakran megesik hogy nincs segitseg, elegeted a kuplungot meg mielott mennel par metert. De neha segit. De a soderagy nem is anyira jellemzo mint a balansz vagy csuszas eles versenykozbe. Hat ott a kuplung mar szamtalanszor az eletemet mentette meg es a poziciomot. Mar megtanultam eleg jol kihozni csuszasbol nagy sebesseg alatt, de kuplung nelkul marha szar sokszor lehetetlen, foleg ha egeszen megperdul a kocsi. Kuplung kozremukodesevel kihozom egyenesbe a pergesbol es megyek tovabb, de gyors reakciok kellenek, meg persze kormanyozas mint allat.
    Lejjeb ahogy irom hogy amikor meg kuplung nelkul megvoltam versenybe akkor meg tobnyire csak kaszkadorkodtem de alig versenyeztem.