Szimulátor Cockpit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😄
Rugótányérra olcsó ötlet, veszel egy kisebb alátétet, ami belefér a rugóba, meg egy nagyot, és összeragasztod 😄
Rugótányérra olcsó ötlet, veszel egy kisebb alátétet, ami belefér a rugóba, meg egy nagyot, és összeragasztod 😄
Ha nem találok másik rugót akkor távtartóval megoldom legalábbis azt gondoltam ki 😊 Ha úgy is durva erõs lesz akkor max hasba vág a pedál vagy eltöri az állkapcsom legalább lesz idõm a kórházban gondolkozni hogy hol van ilyen rugóbolt <#idiota>#idiota> vagy felhasználom a jobb szélsõket 😊
De ha a bal oldaliból levágsz egy 10cm-es darabot, akkor már nehezebb lesz összenyomni mint így nagyban 😄
Asszem az a leg kissebb baj, hogy poros a saleen bele xD A nagyobb baj az, hogy hogy tartja úton a majdnem 1000 lovat ^^ Bár, fia gt miatt visszavan fojtva 600 környékére asszem.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Bakker ettõl féltem szóval a baloldali kizárva<#vigyor>#vigyor> Mondta a csávó hogy ilyen rugókat rendelnek a teleszkópokba (motor, bicikli...) én meg mondom neki add csak ide jó lesz ez (vagy nem)<#falbav>#falbav> Különben könnyebben összetudom nyomni mint a balról a 2.at<#vigyor3>#vigyor3>
Ha valaki még nem találkozott volna vele:
Õt bezzeg nam zavarja, ha a drót lóg balra-jobrra, vagy hogy koszos poros, meg hogy a tartókonzol nem szép és esztétikus 😄 Meg hogy köcsög imbuszokkal nem tud állítani mindent 😛
Õt bezzeg nam zavarja, ha a drót lóg balra-jobrra, vagy hogy koszos poros, meg hogy a tartókonzol nem szép és esztétikus 😄 Meg hogy köcsög imbuszokkal nem tud állítani mindent 😛
Mi az isten az ott baloldalt 😄 ? 😄 Azt befeszíted, és kilövöd vele a pedálszettet a tetõre 😄
Az valami ipai légpuskából van mi ? 😄
Az valami ipai légpuskából van mi ? 😄
Rugók Tudom tudom barom állat vagyok hogy megveszem az összes s.art de balról a 2. és 3. hasonló méret amit Te mondtál csak 1-2 milliméterrel tér el<#vigyor>#vigyor> Az a baj hogy a dagiból nem volt több így kértem azt a hosszút is hátha feltudom használni a 2 pici meg ajándékba adták és így fizettem 700ft-ot Ha rendelni szeretem volna akkor azt mondta hogy 3000ft-ból nem úsztam volna meg<#vigyor>#vigyor>
Hello rbal! Igen én fotózni szoktam a nyákokat. A furatok azért csúsztak el egy kicsit mert még kétoldalast nem csináltam. Egyébként ezen próbáltam ki a gyári lakkozású panelt, és nagyon jó! A furatok 0,8mm keményített fúróval csináltam+mini dirl( ez a fúró nagyon jó elõtte csak simát használtam de azok pár fúrás után mán elég gáz volt). Egyenlõre ennyi majd késöbb írók éjszakás voltam alig látok ki a fejembõl.
Fuhh paszki, lehetett vele meló rendesen 😄
Van még vele meló rendesen, hogy 900°-os és FFB-s legyen 😄
Van még vele meló rendesen, hogy 900°-os és FFB-s legyen 😄
De nem ponnt akkora van 😄
3 külön erõsségû kéne, ugy fékhez al egerõsebb gázhoz a legpuhább.
Ami a kuplungnál van, abból kettõt tettem a gázhoz, így az puhább lett.
Nagyobbik gyengébb rugó: 30Ø*75mm 8-menetemelkedéssel 3Ø-anyag
A keményebbik: 22Ø*85mm 11-menetemelkedéssel 3Ø-anyag
3 külön erõsségû kéne, ugy fékhez al egerõsebb gázhoz a legpuhább.
Ami a kuplungnál van, abból kettõt tettem a gázhoz, így az puhább lett.
Nagyobbik gyengébb rugó: 30Ø*75mm 8-menetemelkedéssel 3Ø-anyag
A keményebbik: 22Ø*85mm 11-menetemelkedéssel 3Ø-anyag
Nem a legszebb, de ötletes!http://juegaenelpc.blogspot.com/2009/01/construccion-desde-cero-de-volante-para.html
Foggalmam sincs 😄 A furat alapján valami falba csavarozható fémdarab, amibe rudat kell nyomni. Lehet karnis tartótól kezdve, akár partvistartó is 😄
Elengedik ki kell tágítani, könyíteni picit, és akkor benn is marad de ki is jön!Engem annak a neve érdekel, és hogy hol tudok oylat szereni!
Macbook Air M1 2020
Azok bent tartják, de nem is nagyon engedik el.
Sztem nem jó megoldás...
Egyáltalan mi baja a gyári váltóval?<#wow3>#wow3>
Sztem nem jó megoldás...
Egyáltalan mi baja a gyári váltóval?<#wow3>#wow3>
Na még olyan cucc kéne nekem!!!!!!!Mik azok a fém szarok, amik bentartják sebességben a váltókart...?Mi a neve?
Macbook Air M1 2020
Kösz a méretet de bolt nemstimmel ugyanis nem mindenki budapesti legalábbis én Szombathelyen lakok<#vigyor>#vigyor>
Rohadjon meg mikor beraktam jó volt! Most már onnan is eltûnt ahonnan tettem!<#nemtudom>#nemtudom>
Talán így:

Talán így:

A képek nem jelentek meg, de az elsõ video.... vegyes érzelmek fognak el 😄
Tuti az ürge valami multi precíziós, szöszölõs fickó 😄 Ennyi csavar a földön nincs baze 😄 Úgy berohant a srác az erdõbe mint a huzat, így megbonyolítani a dolgot 😄
Viszont egyszerû, és nagyszerû - csak bazi nagy lett -, be sajnos nem húzza a 3-4 közé üresbe semmi, de az csak pár extra rugó kérdése, gondolom belekerült késõbb.
Viszont ki az, aki fogja a kész váltóját, és darabokra szedi, kirakosgatja az asztalra, majd újra összerakja ? 😄
Mert összerakni bazi jó lehet, én is szívesen eljátszadoznék vele, de ezeket összeszedni, legyártatni, az tuti hogy van egy CNC-s haverja, akinek már az idegeire ment 😄
Az ahogy benntmarad a fokozatban hosszanti irányban az nagyon ötletes, az hogy egy sugáron fordul a váltóbot, és egy kisebbsugáron az a fémszán, amiben a bot csúszik. Felülrõl feszíti egy rugó ezt a szánt, megtámaszkodva a rúdon, és annak a feszítése miatt, elõre tolva, meg hátrahúzva az ívek különbsége miatt bent tartja. Visszahúzni üresbe is plussz ellenállás eredményez. 😄 Ötletes.
Tuti az ürge valami multi precíziós, szöszölõs fickó 😄 Ennyi csavar a földön nincs baze 😄 Úgy berohant a srác az erdõbe mint a huzat, így megbonyolítani a dolgot 😄
Viszont egyszerû, és nagyszerû - csak bazi nagy lett -, be sajnos nem húzza a 3-4 közé üresbe semmi, de az csak pár extra rugó kérdése, gondolom belekerült késõbb.
Viszont ki az, aki fogja a kész váltóját, és darabokra szedi, kirakosgatja az asztalra, majd újra összerakja ? 😄
Mert összerakni bazi jó lehet, én is szívesen eljátszadoznék vele, de ezeket összeszedni, legyártatni, az tuti hogy van egy CNC-s haverja, akinek már az idegeire ment 😄
Az ahogy benntmarad a fokozatban hosszanti irányban az nagyon ötletes, az hogy egy sugáron fordul a váltóbot, és egy kisebbsugáron az a fémszán, amiben a bot csúszik. Felülrõl feszíti egy rugó ezt a szánt, megtámaszkodva a rúdon, és annak a feszítése miatt, elõre tolva, meg hátrahúzva az ívek különbsége miatt bent tartja. Visszahúzni üresbe is plussz ellenállás eredményez. 😄 Ötletes.
Ez nem az enyém, csak találtam 😄 Szoktam ilyet 😄 olvasgatok nézelõdök, és ami érdekes beszúrom ide 😄
Szép napot igazából csak beköszöni akartam de ebbe a Forumba mindig van hozzáfûzni vallom !Elõször is köszi pointer a beálltásokat ha hazaértem kipróbálom ,másocora meg ez a váltó hogy van megoldva tengellyel ? Nagyon szép dizányos.Olyan rögzitöt én is kerestem de nem találtam ami Bekapja a váltó rudat 😄 .Jé olyan biletyüzetem van 😄 szegény egér már 2-cer volt forrasztva <#vigyor2>#vigyor2><#email>#email>
Hogyne lenne! Amúgy ezt már linkeltem, meg te is linkelted már nemrég, csak te egy dobozba építve, és szépen feliratozva. Amúgy a bannerben az a DSP-B01 F1 is ez, valaki piacra dobta, amit nem lehetett volna! Amúgy van AUX része ami kezeli a szervo motorokat, meg az axisokat is.
A link, ami egy spanyol oldal, de a googlival aránylag szépen lehet fordítani, és itt sok mindennek utána lehet nézni. Ja viszont ha jól emlékszem XP- vel kompatibilis, de mintha valaki használná, már Vistán, meg 7-en.
XRDisplay
A link, ami egy spanyol oldal, de a googlival aránylag szépen lehet fordítani, és itt sok mindennek utána lehet nézni. Ja viszont ha jól emlékszem XP- vel kompatibilis, de mintha valaki használná, már Vistán, meg 7-en.
XRDisplay
Szép lett a cucc! Látom te profibb vagy te ónoztad is a lapot, meg lemarattál mindent ami nem kell. Meg úgy tûnik, hogy a forrasztási pontokat te megnagyobbítottad, viszont közte a sávot, meg vékonyítottad. Vasaltad, vagy UV val csináltad, mert nagyon szépnek tûnik. Nekem vasalás után kellett rendesen filcel javítani. Viszont azt látom a kétoldalasnál a lik neked is van ahol félig lelóg a pontról. Így megnyugodtam hogy nem vagyok akkor annyira béna. 😊 Amúgy te mekkorával furkáltad ki a helyeket? Én sima mezei aksis géppel 1mm-es fúróval(3db beletört). Elõször nekiálltam a 0,8-al, de a 2. liknál eltört, mondom ez nem fog menni. A végére le is szakadt a kezem mire minden lik meglett. Mûkszik rendesen? Gombokat is próbáltad már? Amúgy nekem a legnehezebb a 74HC595-öt, meg a 7,6mm-es kis kijelzõket volt a legnehezebb beszerezni, amiket jelenleg is várok, de elvileg 4 munkanapon belül meglesznek. Addig a ledeket sem forrasztottam be nehogy ne férjek oda a kijelzõkhöz. Azt még nem tudom, hogy ugye ott is van jópár olyan pont ahol mindkét oldalon kéne forrasztani, de ha egymás mellett lesznek, akkor nem férek oda a kijelzõ felöli oldalhoz. Neked erre van ötleted, vagy tapasztalatod?
Rugó bolt.
Én úgy vettem, hogy bementem hogy kb 8cm hosszú 2cm átmérõjûbõl több erõsségût adjon. Hozott vagy 4 félét. Megnyomkodtam, és kértem ami szimpi volt. 😊
Én úgy vettem, hogy bementem hogy kb 8cm hosszú 2cm átmérõjûbõl több erõsségût adjon. Hozott vagy 4 félét. Megnyomkodtam, és kértem ami szimpi volt. 😊
Jeeeee 😄
Nem adtam fel a tegnapi harcot az LFS-el 😄 Mint írtam nekem is azt csinálta amit neked. hátramenet és se kép se hang. (na azért nem azért mert én ilyen jó fej vagyok, csak a Leo Bodnar panelt is ponnt így kéne meghajtani , de az se ment amikor otthon próbálgattam).
Most végre elindult:
Sajnos felváltani valamiért nem akart a program, pedig azt hiszem az 'S' vagy 'D', és mivel kicseszettül lassú ez a számítógép (lfsel stabilan 2,5 fps is akár) a melóban nem is erõltettem tovább.
Na 2 ötlet, de nincs erõm kikisérletezni hogy csak az egyik vagy másik, vagy mindektõ miatt indult el. Inkább leírom.
A Leo Bodnaros topicba egy srácnak akkor indult el, amikor átírta a 127.0.0.1 Ip címet, (ami ugye saját magad lennél) valós IP címre. Neki így megoldódott a kijelzõvel, nekem azt hiszem nem. A másik hogy az outgauge portot is bekapcsolod. na mind1, itt a két cgf file:
lfs.cg sorai:
Conn To Master 1
OutSim Mode 1
OutSim Delay 1
OutSim IP 192.168.1.103 //// ugye ez a saját ipcímem itt a hálózaton
OutSim Port 0
OutSim ID 0
OutGauge Mode 1
OutGauge Delay 1
OutGauge IP 192.168.1.103
OutGauge Port 30001
OutGauge ID 0
SIM_Monitor.INI sorai:
LFS_InSim_PORT_NO=29999
LFS_RECV_PORT_NO=22222
LFS_PC_IP_ADDR=192.168.1.103
LFS parancsikon:
I:\LFS\LFS.exe /insim=29999
Már csak az a jópofa kérdés, hogy ha az IP cím átírás oldotta meg, akkor ha épp fut a Hamachi, akkor annak magasabb priorítása van, lehet annak az ip címére kéne átírni? 😄
Nem adtam fel a tegnapi harcot az LFS-el 😄 Mint írtam nekem is azt csinálta amit neked. hátramenet és se kép se hang. (na azért nem azért mert én ilyen jó fej vagyok, csak a Leo Bodnar panelt is ponnt így kéne meghajtani , de az se ment amikor otthon próbálgattam).
Most végre elindult:
Sajnos felváltani valamiért nem akart a program, pedig azt hiszem az 'S' vagy 'D', és mivel kicseszettül lassú ez a számítógép (lfsel stabilan 2,5 fps is akár) a melóban nem is erõltettem tovább.
Na 2 ötlet, de nincs erõm kikisérletezni hogy csak az egyik vagy másik, vagy mindektõ miatt indult el. Inkább leírom.
A Leo Bodnaros topicba egy srácnak akkor indult el, amikor átírta a 127.0.0.1 Ip címet, (ami ugye saját magad lennél) valós IP címre. Neki így megoldódott a kijelzõvel, nekem azt hiszem nem. A másik hogy az outgauge portot is bekapcsolod. na mind1, itt a két cgf file:
lfs.cg sorai:
Conn To Master 1
OutSim Mode 1
OutSim Delay 1
OutSim IP 192.168.1.103 //// ugye ez a saját ipcímem itt a hálózaton
OutSim Port 0
OutSim ID 0
OutGauge Mode 1
OutGauge Delay 1
OutGauge IP 192.168.1.103
OutGauge Port 30001
OutGauge ID 0
SIM_Monitor.INI sorai:
LFS_InSim_PORT_NO=29999
LFS_RECV_PORT_NO=22222
LFS_PC_IP_ADDR=192.168.1.103
LFS parancsikon:
I:\LFS\LFS.exe /insim=29999
Már csak az a jópofa kérdés, hogy ha az IP cím átírás oldotta meg, akkor ha épp fut a Hamachi, akkor annak magasabb priorítása van, lehet annak az ip címére kéne átírni? 😄
Kipróbáltam LFS alatt, ugyan azt csinálta nekem is mint Pummisnak, kiírta a játék, hogy kapcsolat vagyon, a 22222 porton küldi, berakja a Takatec hátramenetbe, és se kép se hang onnantól.
RFactorhoz a dll filet kell a pluginskönyvtárába másolni.
GTR2 nél biztos hogy a plr fileban kell átírni azt a Memory marhaságot (Write Shared Memory="1"), lehet Evonál is kéne.
RFactorhoz a dll filet kell a pluginskönyvtárába másolni.
GTR2 nél biztos hogy a plr fileban kell átírni azt a Memory marhaságot (Write Shared Memory="1"), lehet Evonál is kéne.
Kezdem feladni ezt a szenvedést a motec cuccokkal, a TakaTeC nekem pl semmit nem csinál se rFactor se GTR:Evo alatt...:S
Sikerült már valakinek belõni akármelyik simhez?
Sikerült már valakinek belõni akármelyik simhez?
Ha megtudnád pontosan mondani milyened van, akkor holnap menék a boltba azt venném is meg gyorsan😊
Macbook Air M1 2020
Gyártani ? 😄 Baross utcánál készen árulják, 450Ft/darab 😊
Vagy az közeleb van ? 😄
Majd megmérem ha hazaérek 😄
Vagy az közeleb van ? 😄
Majd megmérem ha hazaérek 😄
Pointer megmondanád nekem hogy mekkora rugó van a pedálodban? Mert megtaláltam azt a boltot ahol tudnak ilyet gyártani 3 utcára van tõlem<#vigyor>#vigyor>
Sziasztok. Itt vannak a képek.
http://www.postimage.org/image.php?v=aV1aWVL0
http://www.postimage.org/image.php?v=aV1aX2er
http://www.postimage.org/image.php?v=aV1aXjHr
http://www.postimage.org/image.php?v=aV1aXwa9
http://www.postimage.org/image.php?v=aV1aXND9
http://www.postimage.org/image.php?v=aV1aWVL0
http://www.postimage.org/image.php?v=aV1aX2er
http://www.postimage.org/image.php?v=aV1aXjHr
http://www.postimage.org/image.php?v=aV1aXwa9
http://www.postimage.org/image.php?v=aV1aXND9
Jóó 😄
Látom valami történhetett pár hete, hogy ketten egymástól függetlenül elkezdtétek megépíteni 😄
Hol van errõl valami forrás anyag?
Látom valami történhetett pár hete, hogy ketten egymástól függetlenül elkezdtétek megépíteni 😄
Hol van errõl valami forrás anyag?
Akkor kapsz fullos kódot, ha adományoztál. 😄 gondoltam küldök nekik egy tizest$ 😄 csak még várom a fizut.