Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
tomi555 #5512 Hát előszöris ez még odébb lesz:) Jövő nyár a cél miután hazamentem hogy építek magamnak egy profi cockpitet az eddigi tapasztalatokból. A tervek szépen lassan készülnek váltó terv majdnem készvan (elég komplex szerkezet, még pár finomítás/ módosítás hátra van meg 1-2 dolgot még meg kell benne oldani de az alap elképzelés megvan ezekre is), pedálon is dolgoztam már és a motion platformon is (nem emlékszem talán ide is tettem be videót vagy csak elküldtem pár embernek msnen). A kormányon még majd gondolkozom, eddig a frex megoldása tetszik legjobban de lehet hogy változtatok. Egyelőre nincs időm ezzel foglalkozni igazából a suliban van épp elég futó dolog, elsősorban a project munkám, viszont ez valamilyen szinten még kapcsolódik is. Léptetőmotor controllert tervezek, és azon is gondolkodtam már hogy a visszacsatolás léptetőmotor vagy brushless motor lesz. Mindenesetre még nyárig sok idő van addigra remélhetően elkészülnek a tervek és indulhat a munka. Elektronika meg hát Pointer tudja mióta ígérem de sos lett kész, nem tudom kész lesz-e valaha:D le kéne szokni erről a lustaságról mert látom van rá igény de az a 'baj' mindig új dolgokon töröm a fejem és onnantól kezdve amit már megvalósítottam annyira nem tud lekötni. Igazából panelterv megvan valahol csak addig nem jutottam el hogy legyártassam.