Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• rbal
    Nekem 6mm a lemez. Azért van 2 adapter, mert a G25-re kell egy fix amivel ugye átalakítom a G25 csavarhelyeit, a rallykormányra. Ez fel van csavarozva fixen a tengelyre. A másik meg az F1 kormányon lesz rajta fixen, mert azon szemből 3 csavart látsz, amiken a helyei ütköznek a G25-re való felfogatócsavarokkal, tehát ezzel nem tudom fixálni, át kell alakítanom a rallykormány csavartávolságokra. A megfogatás az csak középen van az M10 es csavarral, a szélső kisebb csavarok csak az elfordulás, kotyogás miatt vannak. Végülis ezek miatt tud a kormány, meg a tengely egyszerre fordulni, kotyogás nélkül. De nekem végülis a 2 fajta kormány aránylag gyors cserélgetése miatt ilyen bonyolult, ha te 1 kormányt használsz, akkor nem igazán kell véleményem szerint adapter, mehet egyből fel a 4 likra a kormány. Pointer 5222 kommentjében lévő vidiben is látszik, hogy a srác csak egy korongot csinált, ami a középső 4 csavarral van a dfp-re csavarozva a kormánynál meg az a 6 csavar a kormány kereket fogja. De neked ilyent nem kell csinálni, mehet egybe a kormánnyal az a 4 lik. Ha ajánlhatom 1mm-es korongot vegyetek, de jobb minőségűt. Sokkal pontosabban, gyorsabban lehet vágni vele, csak nem szabad befeszíteni, mert akkor törik, és tud csúnya balesetet okozni. Védőburkolat a flexen mindenképp fent kell lenni, meg a szemüveg, nem árt a hosszú ujjú felső, meg hosszúgatya. Nem is a szikra miatt, hanem ha elrobban a korong, valamit védhet. Sajna láttam már szétrobbanó korongot ami csontig vágta be az alkart, még szerencse hogy nem az erek felöl hanem a másik oldalon. Persze nem volt fent a védő, és azért tudott ember irányba repülni. Csak azért írom ezeket, mert íveket is kell vágni, ha hasonló formát szeretnél, és az ívben könnyű befeszíteni a korongot, főleg ha siet az ember, mert viszi mint a vajat, csak helye nem lesz fordulni a korongnak. Csak gondoltam szólok, mert ezek a szerszámok nem játékok, nagyon kell figyelni használat közben. Bocs, de nekem úgy tűnik, hogy te meg nem vagy jártas ezekben a dolgokban, bár írtad hogy valaki segít, remélem azért ő ért hozzá, mert nem ér annyit az egész kormányprojekt, ha valamelyikőtök megsérül! Szal ÓVATOSSAN!!! Jó munkát, majd képet te is tegyél fel!