Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
rbal #5361 Asszem döntöttem, bár még aludnom kell rá! Visszateszem a pillangós részét a G25-nek, sőt még a pillangókat is használni fogom az F1-hez, pedig azt akartam másikat gyártani az F1-re. Ki próbálgattam a távolságokat, és ez így ilyen formán úgy tűnik jó is lehet, igaz rövidebbre nem tudom csinálni, max pár milliméterrel, mert most csak belenyomkodtam a csavarokat a meglévő likakba, nincs süllyesztve a csavarfej, stb. A legnagyobb bajom az egésszel, hogy szerettem volna kihozni távolságra a rallykormányhoz a tengelyt, hogy üléshelyzettel ne legyen gond, de így nem fogom tudni. Még azt sem tudom így felférnek e a rotációsok, de sztem az felfér majd. De egyenlőre más nem jut eszembe, azért még erre kell aludni. Kb most úgy vagyok mint Tika, hogy valami mindig közbejön, át kell gondolni 88×, és a sokadik verzió valósul majd meg.
sKeezo igen az az adapter, amin ki van fúrva a rallykormány lik, meg az F1 kormánylik is, meg ugye a felfogatás likjai is, de úgy tűnik ez kuka lesz.
Képek a mostani megoldásról(egyenlőre):
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]