Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
rbal #5360 Nekem is ez a meglátásom, ezért valamit mindenképp gyártanom kell oda, mert félek, hogy letörik. de minél többet agyalok rajta, annál inkább úgy vagyok vele, hogy lehet hogy vissza kéne tenni azt a pillangós darabot, csak kibelezve. Megmondom őszintén nem tudom hogy lenne a legjobb. Kezdek azon is gondolkodni, hogy a tengelyen lévő 3 csavarhelyből mivan ha kitépem a menetet, egy görcsölős kormányrántáskor. A pillangós darab azért felfekszik azon ilyenformán nincs nyíróerő, csak szembe letépni lehet. A tengelyest meg mindenhogyan lehet lehet tépni, csak az a 3 csavar tart. Lehet hogy mégsem a végleges kormányfelfogatás?! :D Inkább most tartson sokáig megcsinálni, meg kinlódok vele, mint utólag nagyon megbánni, mert tönkre vágtam.