Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• rbal
    Sztem a 4mm alu az már bírja, attól függ azért mennyire lágy. A G25 csavarhelyei azért sokkal gyengébbek a dfpnél az már biztos. A dfpnek az 1/3-a legalább bele van öntve a tengelybe, a G25 nél meg csak egy vékony "összekötő" van: [IMG][/IMG]
    Amúgy valami ilyenre gondoltam, csak ez nem jó az azóta készült adapter M10 menetéhez:
    [IMG][/IMG]
    Az adapteren így oldottam meg az M10 belső menetet, mivel az első verzióban az aluba vágott nem volt jó a középpont miatt, ezért ki kellett fúrni. Nagyon fontos, hogy ha millimétert már elment a lyuk akkor az nagyon zavaróan észrevehető, ha forog a kormány!!! Erre nagyon oda kell figyelni!!!
    [IMG][/IMG]
    A rallys kormány végleges felfogatása. Egyszerűen gyönyörűek ezek a fekete süllyesztett IMBUSZ csavarok! :D
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]

TIKA nyugodj meg nálunk is csak Budapesten jó az élet! Én ma végigjártam a városomban az összes csavarboltot, meg az OBI-t is M5 menetes szár toldóért, ami kéne az F-1 kormányhoz. Hát nem kaptam, a legkisebb amit tartanak M6-os. Menetes szárat, még M4-eset is tartanak, de toldót azt nem! Az M6 meg úgy tűnik nagyon nagy, legalábbis a csavarfejek összeérnek, nem fér el egymás mellett a 2-ő. Pedig a kormányt már így fúrtam ki, és az adapter felfogatás is már fix a rallykormány miatt, szal szarban vagyok egy picit, de valamit úgyis kitalálok rá! Az erkélyre járással már tele a tudatom, mert állandóan takarítani kell, ne hozzam be a lakásba az alu forgácsokat! :S