Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    idő, idő, idő... ne is mond, ugy szorakozik velunk ahogy akar, es meg elvezi is. Mikor kellene hogy elszaladjon akkor nyulik mint a takony. Mikor valamit csinalsz, es minnel tobb ido kellene akkor 5 ora anyi mint 20 perc. Szoval az időt nekem nem kell magyaraznod, ha a napnak 72 oraja lenne mar lehethogy eleg is lenne valamire. Amugy multkor belegondoltam hogy menyi idő marad ha leszamitod amit alszol, amit utazol (munkaba vagy iskolaba), ami kaja keszitesre es zabalasra megy el, amig atnezed az SG news-ot es forumot , es akkor a maradek időben foglalkozhatsz a cockpittal vagy mas hobbival.
    Amugy az alvas es zaballas megszuntetesevel rengeteg idot nyerne az ember . Munka az kell mert akkor mibol is gazdalkodnal meg csinalnad a cockpitot?
    Mikor nemvoltak PCk a 80-as evekben, sokkal hosszabak voltak a napok biciklin kint a termeszetbe
    Kulomben multkor 1-2 hete volt egy fasza magyar film az RTL Klubon
    A Herceg haladéka
    , a csajt lelottek, meghalt es kapott 1 perc haladekot a real vilagba viszamehetett 1 percre amit fojton nonsztop korbe jart es ismetlodott. Erdekes, ilyen stilust hollywoodba se lattam, legalabb valami valtozatossag, nem mindig ugyan az a sablonos filmek.