Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Hallod ez hihetetlen. Hisz nalatok bazi mindenre van uzlet, es meg tobb is. Kedves magyar allampolgarok mi a fene nemtetszik nektek ott? Minden kaphato es beszerezheto. Valamit gondolsz, kimesz es azzal josz haza.
    Nekem ha itt valami kell akkor neznek ram tatott szajjal hogy mirol is hablatyolok... olyan nics... sose lattak... vagy olyat nekik nemeri meg mert en vagyok az egyetlen aki keresi. Meg hasonlo dumak mennek, es szart se kapok itt. Oda vannak az idegeim meg valamit beszerzek a tejen es kenyeren kivul, mert azt meg kapni, legalabb ehen nemhalunk.
    Most peldaul kellene olyan vedo gumi amit ra tudok illeszteni a 1mm vastag plé elere hogy ne vagjon vagy ne legyen eles, es esztetikailag is jol nez ki. Olyan "U" alaku gumis anyag, meterre kellene hogy aruljak, de tuti hogy seholse szerzek. Mert mikor ugyanolyan kellet 3mm vastag plére (olyasmi mint a hutoszekrenybe van az uveg polc elen) akkor azt se tudtam seholse szerezni meg ha bejartam az egesz fovarost se. Most meg kellene az vekonyabb 1mm plere. Ez csak most egy pelda, de rengeteg olyan dolog volt most a cockpithoz amiket hetekig hajszoltam rengeteg uzletbe, de mindenhol csak neztek hogy...miva?...
    Meg az egyszeru csavarokkal is voltak gondok.