Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Ha gyakran csinal az ember NYAKot (amit en mar nem) akkor a 8 rongy megeri
Ha ugy foglalkoznak vele mint 15 eve akkor biztos vennek. Es az van olyan keszlet hozza? No errol kuldhetnel valami linket. Azzal mindent meglehet hazilag csinalni? Es azok a foliak laser nyomtatoba? Vasalom? Maratom? Es kesz?
Amugy tudsz valami ceget nalatok akik csinalnak NYAKot? Az nem jon ki feleslegessen dragan?
En mikor csinalgattam akkor rajzolgattam ahogy irtam, de ha volt lehetosegem akkor vetitettem lampaval, azt kihivtam mint a filmet aztan bele a marato savba es par perc mulva kesz volt. De ahoz olyan speci foto foliaval bevont kuprexid NYAK kellet. Kulomben azok a vetitettek szepek voltak, persze mert az original fotorol volt ra vetitve a NYAKra. Csak nekem ahoz otthon nemvolt lampa meg kihivo sav.