Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
rbal #5322 Ja még az jutott eszembe, aminél nálam is fent áll a dolog. mert a G25 is hasonló csak az 3 csavaros. A 4. képen látszanak a tengelyen lévő csavarhelyek ahová csavarozni kell. Na ezeknek hogy le van véve a kormány azzal le van véve a kitámasztó része is, ami ezeket a műanyag csavarhelyeket fixen egyben tartja. 5. képen látni miről beszélek. Én tartók attól, hogy erős FFB hatásra, meg kormányrántásra nem e törik le a csavartartó rudacskák. Én morfondírozom azon, hogy valamit kéne szerkeszteni bele, ami nem engedi elmozdulni őket. A G25 ben újjal nyomkodva picit elnyúltak, igaz akkor egyet nyomtam, nem mind a 3-at egyszerre. Az adapter ugyan távolságra egybentartja, de lehet hogy egyszerre is el tud mozdulni, ami szemmel nem is látható, viszont így le is törhet idővel. Én azt a közdarabot amiben ez a távtartó benne van azt direkt nem akarom visszatenni, ugyanis vagy 3 cm-t jelent a tengelyhosszban, aminek meg ugye nagyobb az erőkarja. Szal erre lehet hogy mindenképp kell kitalálni valamit!