Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Hogyne tudnám hogy összeforrtak, AMD kibaszott jó procikat gyártott, alázta az intelt. De amióta az ATI-val összállt már egy normális procit se tud gyártani. Lehúzta az a béndzsa cég.
Egyszer volt ATI kártyám, meghalt a gar után 2 héttel, mondanom sem kell, ez életem egyetlen tönkrement vga-ja. (9800XT, és csak a hl2 kupon miatt vettem akkor nvidia helyett)
Pedig a 7800GTX SLI rendszerem el is ázott, ott állt a VGA hátán a tócsa, átfolyt rajta, és az alatta levő VGA-n is állt a tócsa, majd az alatta lévő Audigyn :D. Csak annyi tűnt fel, hogy lila pixelek vannak a képen, száradás után ment rendesen. szóval képzelheted mit kellet kibírnia, ráadásul a táp oldaláról csurgott le, mert a hűtőcsonk szivárgott.
Szóval ennyit az ATI-ról, ez egy más nézőponnt.
A DC30 meg simán rásegített a saját RISC proceszorával a MotionJPG-re, premier alatt tekerni lehetett vele reccenés nélkül :D Igaz hogy amikor 30 rongyért vettem, 240 volt az ára. De volt előtte DC10-em is, csak hát az egy rakás szar volt.