Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Hat igen, a rozsdamentes acel zabalja a koszoruket es a furokat. Nekem is speci furo kellet mert a tobbi csak fustolt mint a gozmozdony :D
    De vegre a furos/reszelos melo mar kesz, de oda vannak az ujjaim, meg a derekam, 1 hetig gyogulhatok belole

Te azt nemtudtad hogy az ATIt megvette az AMD. Mikor kiszivargott hogy megakarjak venni akkor nagy tuntetesek mentek az irterneten az ATI FAN oldalakon. A bunko AMD meg olyanokkal jott hogy neagodjunk a logo, meg a piros szin megmarad, latszatra nemvaltozik semmi. Hat ebben bazira igazuk is volt, de huzzanak a fenebe, attol hogy piros a kartyam es ra van irva hogy ATI, attol meg nem lesz video bemenetes megbizhato kartya, cseszek meg idiotak Meg olyan orbitalis baromsagot csinalni hogy azzal dicsekedni meg azt reklamozni hogy AVIVO (csak keverik a szart az egyszeru felhasznaloknal akik nemismerik ki magukot benne, meg sok eladot is atvertek vele, hisz nekem is ugy kinaltak hogy hisz ez ViVo ra van irva AVIVO , en tanitottam mindenkit arra hogy semmi koze hozza), barmok semmi koze a ViVo-hoz, csak uzleti huzas az egesz. A ViVo-nak ertelme volt -> Video-IN/Video-Out - onnan a "V i V o". De az AVIVO a DVD es video lejatszasrol szol es a kep feldolgozasarol es javitasarol, sajat maguk nemtudjak minek a kezdobetui a AVIVO - no semminek, csak kitalaltak hogy rafilkalhassak az oszes kartyara, nem csak azokra amiken valaha volt igazi ViVo.
    Azota szar az ATI ahogy mondod.
    Kulomben en is a 90-nes evekben keztem a videozast, akkor meg a MiroDC20 kerult 400 Euroba (a mostani arfojammal atszamitva). De nekem nem Miro volt hanem FastMultimedia F60, az kerult akkor 2700 silingbe (Schiling vagy hogy irtak) Becsbe, anyit meg adtam erte, de az AV-Master kb 9000 siling volt, az mar sok volt. De azok csak MJPEG codecot tudtak, igaz akkoriba kellet a procinak segiteni, mert uncompressed vagy mas realtime CPU tomorites nemment volna a 486-os gepeken. De aztan 1999-tol jottek a ViVo-s ATIk, es olyan kicsike rovidke videokat mar ATIval kezdem csinalni, vagy egyenesset MPEG-1be, vagy ATI NATIVE Video Codekbe (attol fugg hogy menyire akartam megvagni es efektesiteni a videot) Video Presentation Shot, mar akkor Pentium 200MHz MMX, aztan meg Pentium III 450 MHz, azokkal mar szepen ment. De uncompressed meg akkor se ment 30-40MB/s, nembirtak a HDD-k. Aztan vegre mikor mar minden idealis volt hogy mindent 100% maximalisra kitudjak hasznalni az ATIbol, akkor meg szetcsesztek az egeszet.
    Kulomben az hogy bekapcsoltad a Video-INt es lefagyott az egesz geped az nem szorszal hasogatas :D Azzal komoly gondok voltak. A kartya rendes mukodesi homerseglete 55 fok, de a Video-IN csak 50 alatt es 65 folot volt kepes mukodni ugy-ahogy nefagyon le. De 55-nel mindig lefagyott. Szoval brutalis amit ateltem az ATIval amiota megvette az AMD. Addig en nem is sejtettem hogy hol van a technical support oldal az ATInak, meg hogy hogy kell hasznalni, meg hogy egyatalan van olyan. De ahogy megvette az AMD azota biztos en tartottam ott a Problem Ticket rekordot ami a menyiseget illeti. A disznok aztan mar a Problem Report oldalat is szetcsesztek, mar az is csak olyan nemefektiven mukodik (vagy inkabb alig mukodik), azelott komplett minden evidalva volt, szama volt a ticketnek, password, es jottek a valaszok, de most csesznek ra. Kepzeld 10 evig sohase volt problemad az ATI kartyaval, maximalissan elegedett voltal vele, mar ugy oszenottel vele mint ha sajat testreszed lenne, es akkor jon a kiba* AMD, es szetcseszi az egeszet. Hat az engem nagyon felhuzott, az a rengeteg problema es hiba es bug a driverekbe. Hat 3 evig meg rendzeressen naponta kultem a Problem Ticketeket, tuti biztos beirtam 2000-3000 jelentest, es alapos leirassal, nem csak ugy hogy nemjo a kartya es kesz, hanem komplet teszt eredmenyek, es parameterek, es ertekek es utmutatok. Beadtam nekik rendessen a lecket, de sajnos azt is csak a melosok viszik el, az AMD meg baszik ra ugy is...