Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Este mar szar kepek vannak mobillal, nappal proballok csinalni parat, csak ido..ido..ido..
Amugy most elcsiptelek hogy nemfigyeled figyelmessen a forumot
Nagyon gyakran irtam mar itt a forumba hogy az a botkormany kimondottan a kezi fek miatt van ott (abbol van kihuzva kezi potija) es mivel csak 1 potit hasznaltam a kezire, akkor meg maradt ott par gomb is, es hogy neveszen karba csak ugy, akkor azokbol csinaltam olyan mini dashboardot par gombal (ott van a kormany mellet, figyeld meg)
Az meg mostanaig rajta van a Frex GP cockpiton, mert kell a kezifek, meg a mini dashboardot is ideiglenessen raszereltem. De azert vettem a Leo Bodnart hogy profi dashboardot csinaljak sok gombal, azon dolgozok most, de fingatos melo. Jobban oda van a kezem, derekam, es az ujjaim mint a cockpit konstrukcio epitesenel.
Szoval a hires botkormany jatsza a kezi es a dash vezerlesenek szerepet, azert a 7 euroert nem volt erdemes hazilag elektronikat experimentalnom.
Amugy most a Leo Bodnarbol nekem kimarad 7 poti bemenet, mert csak egyet hasznalok fel a kezifekre. A gombok persze mind elfogynak.
Valami javaslatok a potikra, mi a fenere lehetne felhasznalni 7 potit?
Nekem nincs otletem. Gondoltam olyan tekingelesre-fejmozgatasra, de tekingelni versenykozbe ugy sincs ido. Es gyors oldalba nezesre vagy ott a TrackIR4 vagy a Paddle (pillango valto) a jobra/balra nezes.
Meg valami otletek a potikra?