Szimulátor Cockpit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyelõre a belsõ mechanika még csak a fejemben van meg, és van pár részlet ami még képlékeny. De az alapelgondolást most kezdem el majd megrajzolni és meglátom min kell esetleg módosítani😊
semmi
De ha rendelkeztek valamilyen technológiával otthon, heggesztés, esetleg elérhetõ cnc, akkor csodákat lehet mûvelni.
A kormányba bekötni a két potit gyerekjáték, vagy használjátok az eredeti pedál kábeleit, vagy másoljátok le.
Minden a szerszámokon múlik 😄
semmi
Hozzávalók:
-USB-s, analog gamepad
-2m 20-as zárt szelvény
-pár darab rugó
-néhány csavar
-egy pedál szet
-festék
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
semmi
Havernak teljesen tropára ment a pedálja (Wingman GP), vagyis a potik össze vissza érzékelnek. És nagy vágya, hogy buheráljon egy pedál szettet. 😊
Kérdésem az, hogyan lehet ezt megoldani?
Hogyan is kezdjen neki?
Az elektromos része érdekel a dolognak.
Szóval ha veszünk 2-3 potit (mert akár a kormányra is kéne), és azt összekötjük a Wingman kábeljével, akkor azt úgy érzékelni fogja és minden happy lesz? 😊
Na szóval világosítsátok meg az elmém léccike. 😄
Saor Alba
LINK
semmi
Engem mondjuk nem zavar, hogy fordított íven kanyarodik a pedál mint egy autóban, legalábbis eddig amíg még nem fordítottam meg. Majd ha megjön a CSP, szerintem eleve úgy teszem fel, és majd megírom jobb-e 😄
Ha még nem linkeltem volna, itt írnak a CSP megfordításról.
semmi
semmi
Na de most komolyan, nekem még soha nem kellett Bp-re mennem, itt ugyan úgy megvan minden mint nálatok, a különbség talán csak annyi, hogy te gyorsabban hozzájutsz.
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
Egyébként itt is sokszor lehetetlen beszerezni a dolgokat.
De ez tényleg bosszantó, valamit eltervez az ember és nem jön össze.. pfff
De utálom ezt... tudod hányszor jártam már így én is. Azért ne add fel 😊
Es meg kell hagyni szepen kacsingat ram, foleg sotet szobaba nagyon UFO, csillog, villog az egesz szoba. Ha megszerzem a hianyzo alkatreszeket, es vegre majd sikerul oszeraknom az egesz cockpitet akkor majd kaptok fotokot is. Mert most meg csak ugy az olembe volt lerakva amig teszteltem, meg nemtudom felfogatni. De dolgozok rajta, csak ebben az allamban valamit beszerezni, ahoz kesz varazslonak kell lennie az embernek. Itt semmi nincs wazze! Ma voltam a varosba, hajszolok velcro szalagokat (azok olyan tepozar fele cucc, de kettoldalas, mert kurultekered a cuccot vele es a veget leragasztod, peldaul kebeleket valamihez hozafogatni hoszaba), itt lehetetlen szerezni. Meg hajszolok olyan cuccot (nemtom hogy hivjak szakkifejezessel), de amik a hatizsakokon vannak hogy bealitod a szijak hoszusagat es rogzited, hogy necsuszon szet, szoval amivel allithato szijak hoszusaga, de nem azok a egymasba kapcsolhato kapcsok, csak a szijak hoszusagat amivel allitod, es abbol olyan szeles kellene mint a bisztonsagi ov az autoba, mer arra is akarom, akarok oveket csinalni a Frexhez, ki ne essek belole a kanyarba <#smile>#smile>, es ovek mar vannak, de meg ezek a cuccok kellek, de ezt is lehetlen szerezni, csak olyan szukek/keskenyek vannak, kicsik hatizsakokra. En mar bele cseszek, itt semmit nem lehet beszerezni ebbe a nyamvatt alamba.<#falbav>#falbav><#levele>#levele>
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
H váltónál még csak csak mûködne a váltó bot állása szerint.
Viszont LFS ben akkor sem tudod hogy bevette-e a fokozatot, lehet nem, mert nem nyomtad a kuplungot eléggé.
Amúgy milyen játékhoz kell majd ?
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Ez így érdekes eredményeket okozhat, és akkor aztán boldogan autózhatol 😄
Itt
A Logitech sajtóközleményébõl kiderült, hogy hivatalosan szeptemberben érkezik a G25 ráncfelvarrott változata, a Logitech G27.
A szett csak kissé fog eltérni az elõdtõl. A kormánykeréken 6 (vagy 4) programozható gomb lesz a 2 helyett. Középen lesz egy ledes fordulatszámmérõ, mely elég hasznos tud lenni egy izzasztó versenyen. Csak a játékok is támogassák. A fém váltófülek maradtak. A pedálok szerintem egy az egyben megmaradtak, képen nem látok eltérést. A váltó se sokat változott. Megmaradt a 6 sebességes kézi váltó. A szekvenciális váltó talán eltûnt, hiszen a kapcsoló helyén egy Logitech embléma van. (Bár ez még nem jelent semmit.)
Az ára Amerikában 300$ lesz (Európában 300 euró körül). Természetesen PS2/PS3 támogatással is rendelkezik. Ezzel remélhetõleg a G25 ára is csökkenni fog. Azt még nem tudni, hogy Magyarországra mikor érkezik, de talán még idén játszhatnak vele a versenyjátékok szerelmesei.<#levele>#levele><#schmoll2>#schmoll2>