Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• pointer4
    Gondolom rozsdamentes acél. Az már anyag, nekem is abból volt a saját készítésű kormányom. 1mm vastag, a flexkorongot úgy ette mint én a rumbát :D Máh a köszörűkövet is lekerekítettem vele, mire ívesre csiholtam :D Egy orosz lakókocsi gyári fémasztal lapja volt, nemhiába, oroszoknak volt nyersanyaguk.

Legalább már értem miért nincs VIVO-s VGA többé Atinál, meg miért nincs idejük játékokhoz jó drivereket írni. Mert az ilyen szőrszálhasogatókkal leveleznek egész nap :D, miattad inkább felhagytak a VIVO-val :D
    Nekem amúgy egy MiroDC30-as kártyám volt régen, azt 1x kellett megvenni, olyan képet rögzített.... a 4-2-2 színkódolással... motionJPG-be, megérte a 30 rongyot :D