Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Sajnos nincs dokumentalva az egesz, csak ez a foto kivulrol. De benne se latnal tul sokat, nagyabol hasonloan van mint a japan kepeken (rbal-tol), De 1 heten belul akarom csinalni a dashboardot a Leo Bodnarral, es akkor kiszerelem a Joyt (kimarad) akkor ha anyira akarod szetszehetem es fenykepezhetem majd. A lenyeg az hogy minden kapcsoloba 2 drot megy es azt te parhuzamosan (1:1) kihuzod ahova akarod.
Kulomben azok a gombok ott lejebb a kepen azok csak a szines nyomogatok a kapcsolora. Maga a kapcsolo nincs benne (szerintem, en ugy nezem).
A kapcsolo itt van:
http://www.leobodnar.com/products/BU0836/
Majdnem leg lent nezd.
Az meg 6.99 angol penz. A 150Ft-hoz az horibilis. De ezek brutal draga gombok, de alj meg 1 szakuzletbe barhol otthon es ott vannak ugy 150-250Ft-korul kaphatok, masmilyenek de az szumiba boven eleg.
Ezek a cuccok kb olyan 35 Euro volt, es kb anyi kapcsolo is van ott (kb 35 db), de valamelyik dragabb, valamelyik olcsobb volt, nem egyforma arban.