Szimulátor Cockpit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem egy logitech Winmgan Formula Force Gp(piros) korámnyom van, szeretném hogz 900 fokot forduljon, nembaj a agép csak 180nak látja...hogyan tudnám megoldani más fogaskerék átétel vagy valami ilyesmire gondoltam...valakinek valami 5let?
Macbook Air M1 2020
Meg az ara is detto filerre ugyanaz mint a G25-nek. Egyforma gyartosoron fut mindketto <#smile>#smile>
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
Most szereztem pót alkatrészeket a G25 höz 😄
Van már jó kis H váltóm, és új pedál is gyün 😄
A G25-E mod, meg nem biztos hogy kompatibilis lesz a G27 el 😄
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
(Ma nehogy sajat magamnak irjak)<#smile>#smile>
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
De az tudod mit jelent! Aprolagos beszamolot kerunk...<#hehe>#hehe>
en ezt nemertem mitol ilyen beteg ez az egesz vilag manapsag, ha valamibol uj verzio jon, vagy felujitanak, updateznak, akkor miert kell abba mindig elcseszni valamit? A jo miert nem marad meg, es csak ami rosz azt javitanak inkabb. De inkabb ami jo azt elcseszik, ami rosz az meg marad - ez a mai divat a nagyvilagba sajnos.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
-Az igaz😊 tényleg sokat dob ezen a videón a néni :'D
Hozzám is jöhetne tesztelni de nekem csak egy "megviselt" G25-m van... XD
- 6 gomb a kormányon, bár azt mondta az egyik srác, hogy nagyon közel vannak a kézhez (nagy kezûek hátrányban)
- ledek a váltáshoz (RaceON-al már mûxik is..)
- a pedáloknál a kuplung és a fékpedál lemeze tologatható balra jobbra három pozícióban, és ha jól láttam meg is vannak emelve egy betéttel, ami valószínû el is távolítható
- a váltónál nincs kapcsolási lehetõség, és állítólag át van tervezve ????
- az FFB lyuk állítólag eltûnt középrõl
- valami optikai szenzorokat említettek a féknél, de ezt lehet félreértettem és másról beszéltek
- halkabb lett a g25-höz képest
- de drágább (most a G25 megjelenési árához képest-e azt nemtom)
- X-Bon ugyanúgy nem megy
Pontozás alapján a legjobb kormány amit valaha teszteltek....
300$, tehát 300€-ra számolhatunk nálunk "
G27 ReView - SimHQ
Lehet a fapapucsos rész gáz a pedáloknál, de ahogy az ülésben felcsúszik a ruha ott az kárpótól 😄
Nincs valami videjó' ahol mûködés közben lehet látni?
A csaj "fa"papucsban biztos érzi a dolgokat. XD Nagylábujjal adja a "fröccsöket"
Jó, tudom csak kipróbálta 😄
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
tegnap 10:51 | privát | válasz erre | #3624
Tika Gratulálok nagyon szép
A váltást ki irja hogy csináltad ?
Mindenki ugy oldja meg ahogy tudja. A telefonosok is meg a horgaszok is.<#smile>#smile>
Igaz, annak idejen kezifeket soprunyelbol akartam csinalni, de aztan sikerult beszerezni egy regi igazi skoda kezifeket, akkor az nagyon original lett, meg ropog is ha behuzom. Juj de jo hangja van.
"What is a 'multiplikator'?
It was made with materials found in the garbage.
Some aluminium covers and some steel rod from old printers."
vatera, kár hogy már elkellt
Megpróbálom szétszedni, hátha csak nem húztak tökre pár csavart, de sokat nem remélek.
Akkora moncsikat oldalra rakni, aminek a szélessége annyi mint a középsõ magassága. És azért akarnám elméletben a moncsit felállítva, a képet eldöntetni. 😄
=============
-Szükség van 2+1 monitorra. Azért így írom, mert nem árt (de egyálalán nem feltétel) ha a 2 szélsõ monitor egyforma. Ha nem akarod, hogy kisüljön a szemed, akkor minimum 75 Hz-en frissítsen mindegyik. 2000 utáni monitoroknak ez egyáltalán nem probléma.
-Nekem van egy alaplapom (MSI K9A2 Platinum) 2x16x-os és 2x8x-os PCI-e slottal. Az egyik 16x-ba beraktam egy 4850-est, másikba egy 4350-est. Tökéletesen mindegy, hogy milyen a második kártya, de legyen PCI-e-s. Ez azért fontos, mert ennek a sávszélessége kell. Minden rendert az elsõdleges kártya végez, a 4350-es csak közvetít.
!!!Fontos!!! Azért, mert 3 kimeneted van egy kártyán attól nem tudsz róla 3 képernyõt mûködtetni. Ezért kell a második kártya. Tovább, ha TV-t akarsz harmadik képernyõnek, ez sem probléma. Ennek azonban vannak felbontás és frissítésbeli korátai és mivel a 2 szélsõ monitort nem lehet csak együtt állítani, így a másik monitor is csak valami 640x480-ban fog futni 60Hz-en, mint a TV.
-Ezután telepítsd csak fel a videokártya drivert, mert olyan kavarok lesznek, hogy csak na :-). Ha mindent jól csináltál, akkor a Windows képernyõ beállításoknál már tudod aktiválni mindhárom képernyõt.
Szoftver
========
Maga a SoftTH egy ZIP fájl, amit letöltesz és bemásolod annak tartalmát abba a könyvtárba, ahol a program indítófájla van. Ezzel telepítetted is. Nekünk a SoftTH.cfg-ra majd koncentrálni. A következõ beállításokat kell elvégezni:
SecondaryWidth 1024
SecondaryHeight 768
SecondaryRefresh 75
Ezzel a szélsõ monitorok felbontását és frissítését állítod. Ha auto-ban hagyod, akkor a középsõ monitor beállításait fogják használni. Akkor van csak bibi, ha régi monitor van köztük és nem tudja. Ilyenkor ezen semmi nem fog megjelenni.
SecondaryFormat
Színminõsége a szélsõmonitoroknak. Ezt hagyja RGB16D-n akinek nem erõs a videokártyája. 4850 és efelett már mehet ez RGB32-re.
Bordersize
Ezt nem hagyd 0-n, mert akkor az történik, hogy mikor monitorokat egymás mellé raksz, akkor köztük van egy távolság. Ha ezt beállítod 100-120-ra, akkor olyan mint az autóban az A-oszlop, azaz az objektum eltûnik mögötte, amúgy szétnyújtódik és elég illúzióromboló.
Használat
=========
Sajnos a SoftTH-nak megvannak a maga korlátai. Semmi garancia nincs rá, hogy mûködni fog. Ha egy játék mereven OpenGL-es, akkor már eleve kilõve. Ha jól csináltad, akkor elvileg a felbontás állításnál meg kellene jelenniük extra felbontásoknak. Ekkor már nyert ügyünk van, mert menni fog. Ha nem jelennek meg az extra felbontások vagy el sem indul a program, akkor sajnos nem mûködik.
Játékok
=======
LFS-ben tökéletesen mûködik. RFactorban csak arra kell figyelni, hogy nehogy belegyen kapcsolva a Multiview a Setup-ban, mert akkor 90-ban dönti és egész durva, amúgy megy mint az álom. Race07-ben egyeseknél vannak eltûnõ textúrák, de nem mindenkinél. Külsõ nézeteknél nincs, mûszerfal nézetnél meg van. Majd még futok vele párkört, amúgy szépen elindul.
Végezetül annyit még, hogy én 1.09 RC1-et használom, mert stabilabb, mint 1.08-as.
Na mostmár veszek levegõt is :-)
Kollegám szerint ez egy mutiplikátoros horgászorsó, tengeri naagy halakra. Tehát nem drága cnc munka, házi barkácsnak is alkalmas lehet.
Ez persze már párszor átépített verzió, forrás.
(mire nem jó, ha az embernek van ilyen semmirekellõ kollegája van)
Illetve hogyan megy a beállítás, azt írd le kérlek. Azt hiszem Pummis próbálkozot itt hasonlóval, és hát tapasztalat hiányában nem tudtunk túl sok hasznos infoval szolgálni.
Egyszerûen csak ki kell választani valami 3072*768 felbontást, vagy játékonként változóan patchelgetni kell ?
Meg hogy veszem rá a játékot, hogy több képernyõn is fusson?