Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
rbal #5251 A külső részeket én is flexel gondoltam, viszont ott is vannak olyan ívek amiket nem lehet azzal kivágni, a belső likakról nem is beszélve, arra a flex képtelen. Majd talán holnap nekiállok, aztán kiderül mi lesz belőle. Annyi anyagom van hogy 2× nekiálljak de szeretném 1ből megcsinálni. Az összekarcolás nem érdekes, mert ki lehet polírozni, meg szemből carbonmatrica a terv. Az elvileg meg is van, meg van egy haver aki hobbiból dekorációval foglalkozik ő fel is teszi nekem. De nevetséges, hogy a matrica annyiba kerül, mint az alu lemez. Igaz ez jó minőségű matriza, nyugodtan lehet karmolászni, dörzsölni semmi baja nem lesz neki. Azt mondja sok motorra, meg autóküszöbre tett már ilyent, és simán bírja a kavicsokat, cipőt, stb. Összeségében nem lesz olcsó a dolog, és asszem Tomi555 írta hogy miért nem eredeti carbonból csinálom, mert az azért sokkal drágább. Lehet házilag csinálni, de azért hogy az erős, és deformálódásmentes legyen, ahhoz azt is nagyonsok rétegben kell csinálni. Ha olyan stílusú lenne, mint Pointer linkelt annak meg nagyonfaja sablon kéne, amit szintén nem egyszerű házilag megcsinálni. Szal aránylag ez tűnt a legjobb megoldásnak, mert ha acélból lenne akkor azt még nehezebb megmunkálni, a súlyáról nem is beszélve, és abból is kellett volna közel 4-5mm es, mert az alatt simán elhajlik, rugalmas, ha jól megnyomod a két szélét.
sKeezo tippjeim szerint olyan max 150Ft lehet egy ilyen gomb. Ha nincs gameport a gépeden, akkor mindenképp usb-s cucc kell. Léteznek átalakítók, de annak ára vetekszik egy egyszerűbb gamepaddal, és akkor már az egyszerűbb. Nézzd meg ezt az oldalt:
http://www.pushpushpush.net/archives/2008/03/16213252.php
Japán oldal, de tele van képekkel hogyan csinált a srác G25re gamepaddot. Van kép hogy hová forrasztotta a gombok kábeleit. Szal valami ilyesmit kell csinálni ha + gombokat akarsz, a lehető legolcsóbban.