Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Ja, ja, egyszeru munkas ember, az ismeros kifejezes
, szerintem itt tobnyire minden azok vagyunk. Ha nem lennek egyszeru munkas ember, akkor Forcedynamicsom lenne othon egy komplett szimu szobaba berendezve projektorokkal 
No de a lenyeghez:
Egyszeru mint a pofon. Csak kell hozza forraszto meg egy pici tapasztalat vele. Azok az eritkezok amik a gombokra mennek a gamepadba, azokra kellene raforrasztani drotokat, es a drotok masik vegere nyomo gombot forrasztani. Igy megcsinalod az oszes gombot amenyit akarsz belole. A tobbi marad rendessen mint gamepad, ugyanugy fog szerepelni a Winbe mint azelott. De azokat a gombokat kivezetheted azokkal a drotokkal ahova akarod, kormanyra vagy dashboardra, ahogy tetszik. Kormanyra nehezebb, mert az forog, ott be kell fuznod a kabelt a kozepebe, ahoz szet kell szedni a kormanyt. Egyszoval ha igy kivezeted azokat a gombokat, akkor kesz is, meg van oldva a dolog. Nekem gamepadom sose volt, ugyhogy arrol kepeket nemtudok csinalni, de ha kinyitod, akkor megtalalod azokat a kontaktusokat ahol a gombok vannak rakotve, es azokat kell kivezetned kulso gombokra amik ott lehetnek ahol csak akarod. En ugyanezt megcsinaltam Joystickal