Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
rbal #5206 Szép igényes ez a kormány! Egy valami nagyon nem tetszik benne!!! Azok a hatlapfejű csavarok a felfogatáson, meg a SLI-M -en is! Miért nem lehet fekete imbuszos, vagy legalább süllyesztet fejű csillagcsavaros csavart tenni. Ezen kívül nagyon baba. Én most jelölöm fel a kormány formáját, fontosabb fúrandó helyeket a 6mm-es alu lemezre. Dekopírral a cégnél levágtam egy 30cm-es csíkot, hogy ne a méteres darabot kelljen hazahoznom, hanem akkorát amire már rá tudom jelölni a kormányt. Hát nekiálltam a dekopírral, és elég nehéz vágni, ez már nem kenődős alumínium. Alig akarta vinni a lap, és nem a fogak közé kenődött az alu azért, hanem kemény mint a dög. Van benne magnézium is, azért ilyen, és nem puha. Szal rájöttem hogy nem tudom hogyan fogom kivágni az íves részeket, főleg a belső likakat, ahová az ujjaim mennek. Sajna se vízesvágós, se cnc-s ismerősöm sincs akivel meg tudnám csináltatni. Marad a dekopír, flex, reszelő, minidrill, csiszolópappír. Nem lesz tutira teljesen tökéletes az ívek, formák, de legalább tök home made. Ja pontosabban céges made, mert itthon azért nem flexelem az alut, mert kapnék a pofámra asszem! :)