Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Hat igen, azok a Sparco-k nagyon tetszenek nekem is, csak nekerulne 1 egyszeru kerek $250-be. Rengeteg loooveeee erte, persze tudom ezek realis kocsikba vannak szanva, es abba meg is vennem, de othoni szimuba a nappaliba total felesleges anyit kiadni erte. Amit hajlando lennek kihagyni az arabol az a biztonsag (nappaliba nemkell olyan komoly), es a marka nev ami szinten nem kis penz - a felirat se fontos rajta. A szimuba csak 1 a lenyeg, hogy a meret es a design paszoljon az embernek, a tobbi csak real versenykocsiba ervenyesul

A kicsi kormanyokhoz meg anyit hogy igen bizonyos ertelembe egyet ertek, sok a disco auto, es fontos nekik hogy legyen benne ez meg az egesz a neonokig - ebbol a szempontbol egyet ertek. De emlekszem hogy rendes komoly igazi versenyautokba is kicsi kormanyok voltak regebben, nem azok a bazi nagyok, azok csak ugy most az utobbi idobe jelentek meg. Amiket regebben lattam rendes versenyeken azokba is kisseb kormanyok voltak, en arra gondoltam. A disco sport autokat leszamitva