Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Fuuu vazze, az analog kezifek annak nagyon orulok mert pont ugy viselkedik mint igaziba. Brutal meg az is, ha roszul engedem ki (ami neha barkinek is megesik igaziba kocsiba is), akkor a LFS is ugy viselkedik mint igaziba is, erzed hogy valami visza huzza a kocsit (olyan lusta kicsit), es persze vilagit a lampa is a tachometeren. Persze ez fugg a jo kalibraciotol is. Mert en olyan pontossan kalibraltam be hogy ha csak 1 fogat is be van huzva a kezi, mar akkor is vilagit a lampa a panelen, de az auto jol megy, szinte mint ha total ki lenne engedve, illetve ki is van, mert csak 1 kattintasra van behuzva, es az szinte semmit nem fekez. En direkt azert csinaltam analogra, mert nekem nagyon fontos az hogy minnel realissab legyen, es en tobbet jartam es jobban szerettem az autcai autokat, a verseny GTR kocsikkal eleg keveset jartam, es ez most meg is latszik a versenyeken, mert most olyan bajnoksagok vannak GTR meg formula kocsikkal ahova be vagyok jelentkezve, de eleg szarul megyek ott. Szoval nekem fontos volt ez, ha rallyzek autcai kocsival, akkor pont ugy viselkedjen mint igaziba, hogy a kezit tudjam szabajozni, es olyan hatasa legyen amenyire behuzom.
    De ha realba autozol akkor tudod hogy a behuzott kezi az nemegyenlo a letaposott lab fekkel. Behuzott kezivel elindul a kocsi, tudsz vele autozni is, csak erzekeled hogy valahogy az ereje nem az igazi, olyan befekezett lusta egy kicsit, meg persze idovel biztos rajosz, ha mar budositeni kezd ami persze a szimubol hianyzik. De valamikor olyan realisnak erzekelem a LFSt mar most a cockpitba hogy szinte erzem a benzin szagat
    Szoval a LFSbe nagyon jol viselkedik, pont ugy mint igaziba. Ha mesz egyenesen akkor nem sok hatasa van a kezifeknek, de a kezi az arra valo hogy megcsusztasd a kocsi hatuljat, es az tuti (igaziba is meg LFSbe is), es olyan off-road rallynal nagyon szuper ha analog, mert nem mindig kell a maximum hatas, neha csak felig vagy egy kicsit berantani egy pillanatra es kiengedni. Es ebben nagyon szuper az analog, tuti az egesz. Persze GTR kocsiknal is van valami hatasa, de ott nem sok ertelme van (igaziba se meg LFSbe se) a formulaknal meg egyatalan. En az utcai kocsik miatt csinaltam amikkel a legtobbet szeretek hulyulni, es ott brutal bevalt. Ajanlom az analog kezit, sokkal jobb mint a digital vagy a gomb. Es nemkerul semmibe csak 1 potiba. Csak bele kell szerelni hogy jol tekerje, no ez persze nem minden esetben konyu, az igaz. Es pont ezert hagytam ott a hapsinak a fasza kinezetu Ford Escord kezit, mert nagyon barkacsolni kellet volna meg nagyon spekulalni hogy jol tekerje a potit (meg 15 Eurot is kert erte, azt meg csak ugy hogy lehethogy jo lesz, nem hoztam el, mivel nekem nincsenek jo korulmnenyem barkacsolni) es ezert is van ott nekem a regi skoda 120-as kezi, mert azzal lehetet a legjobban oszehozni a potit, es azzal tenyleg szuper, az elso fogtol az utolsoig minden fokozatot erzekel amenyire kell.
    Szoval ajanlom az analog kezi feket.