Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Ja, a kepeket a cockpitrol gondoltad? Persze az dokumentalva van, meg van igerve hogy felkerulnek ha elkeszul az egesz. Meglesz, no problem 
Meg a dashboardot kell befejeznem, mar nincs sok hatra, csak a forgo kapcsolo feltartot 2-3 hetig, ami volt pici szabadidom csinalgattam, mar van tobb verzio is, de nemtetszik ahogy pereg, szarul peregnek mind. Elkepzelesem van rola ami nagyon jol mukodne, csak hazilag nemlehet ugy kigyartani sajnos, legalabbis nekem nincs ra anyagom se meg korulmenyek se. Ugyhogy valoszinuleg a forgo kapcsolo kimarad belole, de probaltam ugy betervezni a dashboardot hogy ha megis valahogy sikerulne kigyartani akkor legyen ott hely beszerelni utolagossan, mert mar nemakartam az miatt varatni az egesz dolgot.