Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Ha tudsz olyan ujsagrol akkor ide vele, nekimelj
    Mindent tudni akarok ebben az ugyben

Kepeket rola feltenni az a legkeveseb, de most elore mondom hogy az nem holnap lesz. Csak most az van hogy oszefutottam azzal a haverral akit 10 eve nemlattam, es most hirtelen fordulni latszik a kocka, megorultem neki hogy autozik (de o is csak most kezte a nyaron ugyhogy nem ven profi meg benne). Ha a cockpit elott talalkoztam volna vele akkor lehethogy nem is lett volna cockpit epites, de most ha mar a projekt vege fele tartok akor mindent szep sorjaba. Lehethogy csak tavaszal lesz az auto vasarlas, mert a cockpitot szepen be akarom fejezni, akkor utana meg van 1 rakas dolog amik elmaradtak a cockpit epites miatt, akkor azokat akarom megcsinalni, aztan a telen cockpitozni versenyezni, elvezni, meg en jarok sielni is ha van ho legalabb a hegyebe, ugyhogy a kis autozasra a legjobb idopont a tavasz kezdete mikor jobb idok lesznek kint is, mert telen mar ugyse ferne bele a programba, mert akkor mar kellene hogy 1 napnak legelabb 40 oraja legyen No de addig ameddig sorra kerul a kicsi kocsi sok infot akarok rola szerezni hogy aztan gondossan ki tudjam valasztani a legmegfelelobbet. No ez a original tervem, de mivel a mai vilag bolond vilag es nemtudni mi lesz holnap, akkor meg az egesz megvaltozhat, es ha mashogy alakulnak a dolgok vagy villamlik egyet a fejembe akkor megyek es veszek egyet akar telen is , ugyhogy nemtudni meg 100%-ra hogy pontossan mikor lesz, de legkesobb tavaszal kezdeni akarnam. Ha meglesz, biztos beszamolok rola es lesznek kepek is. En is mar nagyon varom, mar most is akarnam, de nemakarok sok mindenbe belekezdeni, inkabb szepen sorjaba mindent. Ugyis eleg szarul allok az idovel, mert sok elmegy az utazgatasra meloba. A legjobb volt mikor 24 vagy 36-ot meloztam, akkor lepergettem a melot, oszt otthon voltam sok szabadidovel