Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Hat igy ahogy leirtad, az mar konyen tul lehet azon a 4-5000 Euron ami nekem a Frexbe van. En nemtom mit hoz a jovo ugyhogy nemakarok maris elsore nagy bevasarlast csinalni gepekkel. Az elejen egyel akarnam kezdeni, de azt gondossan akarom kivalasztani (nem csak ugy hasrautesbol), es aztan majd meglatjuk hogy fog alakulni a dolog. Mivel ilyet meg sose vzettem, akkor tippelni se merek hogy hogy fog tovabb alakulni, de ki akarom probalni. Es igazad van a modellezes egyatalan nem olcso mulatsag. Meg megfeletkeztem a kisvasutrol is amit apaval epitetunk, keztuk mikor kb 4 eves voltam. TT modell, meg emlexem a 80-as evekben 2-3 Euro ertekbe vasaroltunk vagonokat meg mozdonyokot, aztan a 90-es evekben olyan kb 5-6 Euro ertekben lehetet nagyon szepen reszletesen kidolgozott gozmozdonyokat kapni, de most elkernek erte 100-200 Eurot is, ugyhogy ez mostanara mereg draga hobbi lett.
    No de ezeket majd reszletessen megbeszeljuk, latom te nyakig benne vagy a modellekbe is