Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
rbal #4961 Pointer azt nem tudod véletlen, hogyan lehet új kijelzőt rajzolni? Pontosabban a rajzal még nem is lenne baj, csak vannak azok a cgf, bgf, tgf filék amit nem tudok hozzá változtatni. Per pillanat azt a moteceset próbáltam nagyítani, de ugye hiába nagyobb a "vezérlő" fileket nem tudom hozzájuk állítani, így nem működnek az alpha csatornák a képben. Nagyban rózsaszín az aminek ugye feketére kéne váltania normál működés közben. Ha eredeti méretben photoshoppal újra mentem alpha csatornákkal akkor jó, szal ez a része működhet, csak ha nagyobb akkor a cgf, bgf,tgf filék nem ismerik fel. Remélem érted miről karattyolok. Néztem az x simes fórumot is de nem találtam rá semmi írást mit-hogyan. Sajna a kis monitornak 1felbontása van azon nem lehet állítani(800×480), és azon elég picike. Ahogy néztem ez 4,3"-ra készülhetett, de az a PNA méret az nagyon picike. A többi aránylag jó méret, csak azok nem tetszenek, valamelyik meg nagyobb, az meg azért nem is jó, szal nem tudom hogy lehet újat szerkeszteni hozzá. Amúgy műkszik, már rájöttem mi volt a probléma először hogy nem adta a game az infót neki.