Szimulátor Cockpit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mission Impossible 2010: PRO Class
Gondolok itt #3313 és társai?
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Fokozatonként 1 rugó+golyó, és ezt az ágyat elég könnyû elhelyezni is, ráadásul az elektronika is precizebb lehet.
Az a gyanum, hogy ehhez nagyon közeli megoldás lehet az SST is.

Hálózatot ugyanúgy támogat, a sebességmérõ óra, meg skálázható, plussz több felbontásban indítható.
Innen tölthetõ.
A többi alkatrész nincs 1500Ft.
Nagyon gondolkodok egy olyan építésén csak az alkatrészek beszerzését nem tudom hogyan és mennyibõl lehet megoldan.
még nem tudom hogy lesz az a Sim-toolsos dolog, egyelõre még csak a hardware-t tervezgetem a szoftveres felét majd már csak ha lesz min tesztelni. Igazság szerint nem nagyon akarok a Sim-Tools-ra támaszkodni de elsõ lépésben ez tûník legegyszerûbb megoldásnak. Az igazi saját driver írása lenne, de ezzel majd még futok pár kört szerintem. Kezd körvonalazódni maga a megjelenése is a dolognak egyedül az LCD-vel nem tudok még mit kezdeni. Majd holnapig még töröm rajta a fejem aztán rakok képet az elképzelésemrõl.
Majd hajtalak ostorral 😄
Amúgy mennyire épül a Sim-Tools-ra? Értem ezt úgy, hogy azokkkal a gammákkal fog mûködni amiket az támogatja, és ha azok fejlesztenek, akkor a tiéd is alkalmas lesz rá ?
Az LCD kijelzõt én is akkorát terveztem beépíteni mint az 1. linken van, azthiszem holnap nekiállok a panel megtervezésének meg megrendelem az LCD-t, lehet hogy új lesz hogy az LCD-nek meglesz a lehetõség, de nélküle is lehet használni.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Mondjuk valami hasonló:
http://www.youtube.com/watch?v=75u-mF8xM-Y&feature=PlayList&p=C9B47FE5BFC6B249&playnext=1&playnext_from=PL&index=22 Igaz itt van szegmenseken a sebesség, meg a köridõ, de ezt gondolom át lehet rakni az lcd-re, mert így piszkosul bonyolult.
Vagy az ilyen típus: http://www.youtube.com/watch?v=l2EK02XUwhA&feature=related Ezen a sok szegmensen látni az adatokat. Ez pl az F1-esek teljesen utánzata. Az õ fórumokon valaki ajánlotta + ehhez az lcd-t, és azt mondták nem teszik bele mert nagyon megbonyolítja. Az MMG nek is szinte tök ilyen van:http://www.youtube.com/watch?v=A96XmWEtYvE&feature=PlayList&p=B0151EC7E7528972&playnext=1&playnext_from=PL&index=37
Személy szerint nekem a két uccsó tetszik a legjobban, de a led-7szegmens(sebességfokozat)-lcd sem lenne rossz!
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Mission Impossible 2010: PRO Class
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
Vagy ezekre gogglizva, biztis van sok tanmese a neten.
Amúgy a készítõ meg az x-sim forumon bizti segítenek mindenben, ha elakadnál menet közben valahol.
Ugyes! Elismeresem az ilyen ugyes embereknek.
Szoval neked egy sajat fejlesztes lesz? De azt am alapossan teszteld le, nehogy ugy legyen vele mind manapsag a uzleti verseny szferaba, hogy mindenki siet mindent piacra dobni minnel hamarabb, oszt ugy is nez ki.
Es fogod arulni? Keszen, vagy rakd osze magad valtozat, vagy csak tervek?
Mert eleg erdekessen hangzik amit irsz, olvastam lejebb is <#finom>#finom>
Engen mindenkeppen erdekelnek ilyesmik mostanaba.
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
http://frex.xsrv.jp/gpshop/catalog/popup_image.php?pID=91
Az 30x30 mm profilokra van oszeilleszteni. De jo vastag masziv cucc 3mm.
Sracok neaggodjatok, mindent dokumentalok, minden benne van a mobilba, csak nincs idom kiszedni meg felrakocsgatni valahova, mert nincs olyan web helyem se egyenlore. Meg hagyomanybol nemszivessen szokom szetszorni a felig kesz fel-eredmenyeket. Mert meg minden pillanatba sok minden vatozik. Es minden uj cuccnal, ha valami elokerul hogy valami uj anyag vagy cucc kell, akkor megint minden napokig-hetekig tolodik, mert ahogy irtam ezelott is, itt beszerezni valamit az kesz tudomany, egyszoval lehetetlen szerezni olyan anyagot ami nekem kell. Ha sikerul oszehoznom az egeszet es kesz lesz (es kell hogy legyen, mert mar nincs visza ut), akkor biztos kaptok boven fotokat, csak mar legyen kesz vegre. Mar nemhuzodhat sokaig, mert a havernak ma jovok 100 Euroval a profilokert, es meg fog kelleni tole az egesz cockpit ala egy kerekes keret is, ugyhogy nemakarnam mar sokaig huzni. Csak megakattam az egeszel mert elfogytak az original Japan "L" bracket oszeilleszto profilok (amit meg pluszba rendeltem, csak sajnos keveset, nemakartam tul sokat mert 1.42 Euro darabja, meg plusz AFA es vam - Clo/Zoll)
link http://frex.xsrv.jp/gpshop/catalog/popup_image.php?pID=91
Es ebbe a vacak allamba sehol se tudok olyan masziv cuccot szerezni. Az eros 3mm vas, de mindenhol csak olyan vekony ple vackok vannak. Szoval ezen all most az egesz, meg megfelelo magassagu X/Y rotacios kerekeket is kell beszereznem (mint a tescos kosarakon), mert tobnyire mind tul magas, es el kell hogy birjanak a cockpittel egyut. Szoval itt most nagyon jol jonnel nekem kedves Pointer baratunk, orulj hogy nemvagyunk szomszedok, mert most sokat nyaggatnalak ilyen barkacsolos meloval. En oszerakok bar mit, csak az sajnos nem megy ha nincs hozza nayag.
Egy nagy hátránya a SoftTH-nak, hogy nincs rá semmi garancia, hogy mûködik egy adott játékban......na de ha igen, akkor az nagy feeling!
Volt egy Sapphire Radeon 4850 és az alaplapomon 4 PCI-e, ebbõl 2 16x-os. A másikba tegnap reggel vettem a 4350-est lévén ez csak arra jó, hogy legyen hova a monitort bedugni. Minden renderelést a 4850-es végez, a 4350-es csak közvetít. Majd felmentem a padlásra és mit ad Isten: volt 2 tök ugyanolyan 17''-os CRT. Beraktam az egyiket a TFT egyik, a másikat a bal oldalra. És már kész is volt az ablak.
Ergo, ha van egy jó középkat. videokártyád mindegy milyet veszel mellé csak PCI-e meg D3D kompatibilis legyen. Még ha valakinek nincs is otthon monitorja, akkor veszel 2 egyformát (ez nem alapfeltétel, a 2 oldali monitor lehet más felbontású, mint a középsõ...ezt egyébként a Matrox nem tudja, ott mindegyik monitor max 1280x1024) a bontóban, meg egy gagyi PCI-e kártyát...az egész kijön max 20.000-bõl cakkompakk.
...nylíván azért azért ehhez az alaplapon kell minimum 2 PCI-e port.