Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Koszi a "takaritast" , a 4950-et is kidobhatod, mert az is csak a rosz miatt van ott.

No,
    hat az olyan helyen pont ugy van megoldva ahogy irod, de olyan hely csak 1 van, az is csak a LFS fenyszoro miatt hogy vilagva maradjon, ne kellesen nyomni. Mas olyan eset nincs a PC gamekba meg szimukba hogy valamit alandoan nyomni kell, mert ott minden ugy van megoldva hogy nyomogombal megnyomod es bekapcsolodik, ha ki akarod kapcsolni, akkor megint megnyomod ugyanazt es kikapcsol a funkcio. Szoval minden csak nyomo gomb, de a bizonyos funkcio bekapcsolva marad a gameba. Szoval erre kellene nekem megoldas.
    Sott meg van nekem ott olyan billeno kapcsolo meg 1, de az is csak design imitacionak a gyujtasra. Direkt olyant szereztem aminek van kozepalasa es viszaall a kozepere. Le/fel nyomom, csak imitalom hogy "at"kapcsoltam, de a gamenak eleg 1 megnyomas, oszt a dolog bekapcsol. Kikapcsolasnal ugyanugy csak megpocintem.
    Szoval ilyenekre kelle a LED megoldas ami vilagitva marad.