Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Ja, pont ezek kelletek (eppen irni akartam ed kieloztel vele). Jo memoriad van
Hogylehet hogy ilyen pontossan megjegyezted? Pontossan 50mm.
Wazzze

az arak azok meg miben vannak, rubelba??? Forintba nemlehet, olcsobb mint a kifli :D
Mar sikerult szereznem egyetlen uzletbe de ugy hogy elmontam mindenkinek akit ismertem, es 1 kollegam ratalalt utolso 2 csomagolas volt nekik (parba csomagolva). De vazze it 1 csomag (1 par) kerult 1.50 Euroba!!! 2 csomagot vettem. De legalab fekete volt, mert a feher az nagyon kiabalna ott nekem. De az enyem Tatonka marka, azok a weben nemtom milyenek. Hat nem is csodalkozom ha magyarba jarnak vasarolni az itteniek, vazze ha ilyen ar kulombsegek vannak....
Ha a 9 Forintot euroba ki se lehet fejezni :D
De vicces hogy mind egyforma arba van a 50mm meg hogy elut a tobbitol, nehanyszorosa, egesz 37Ft - megfizethetetlen :D
Vazze ha nemszereztem volna akkor rendelek 100-at oszt itt beadom az uzletekbe ahol hajszoltam.
De azert koszi sracok, ez szep volt toletek, foleg "petesilver"
Meg forgokapcsolo ugybe dobjatok meg ilyen kellemes kinallatal es orokre haverok maradunk :D nemnagyon tetszik nekem amit csinaltam, nemmegy eleg finoman, neha meg ugy akadozik is. Nincs forgo mechanizmus, csak surlodik... hazai takolmany, szepnek szep, de barcsak olyan precizen is mukodne...