Szimulátor Cockpit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy, amire gondolsz azt a matrox gyártja, és triple head 2 go a neve.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
TFT és a jobb oldali CRT van a 4850-ra kötve
4350-re pedig a bal oldali CRT.
Valami ötlet? Hangsúlyozom mindenben tökéletesen mûködik, a GTR Evo is elindul, de amint kiállok a garázsból mindhárom monitoron elkezdenek eltûnni a textúrák. Azóta kutattam, azt írták a hardveres AA-t kell kikapcsolni, de nálam kivan és semmi változás. Ja és azóta 1.09-es SoftTH-ra cseréltem és semmi változás. Még youtube-on is van videó, amin tökéletesen mûködik, szóval nyílvánvalóan bennem van a hiba.
Nem tudom van-e valakinek tapasztalata SoftTH-val. Minden eddig kipróbált szimulátorban (még az Euro Truck Simulator-ban is) mûködött 1-et kivéve és az a GTR Evolution. Ott valamiért eltûnnek a textúrák. Valakinek van valami ötlete miért van ez?
Videókártyáim: 4850+4350 elõbbibe 2 monitor, utóbbiba 1 van dugva
Monitor: Az elsõdleges 17'' TFT, jobb/bal 17'' CRT
Operációs rendszer: Windows7, de XP-n ugyanezt csinálja
Verzió: SoftTH 1.08-as
Pls help!!!
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
alakul a dolog 😄 bár még kérdéses hogy rugó kel bele esetleg nincs valakinek ötlete ? láttam olyat hogy a 4 oszlopra volt rögzitve a rugó és a rudra volt csatlakoztatva valami puha rugo kellne eccerüen pasz 😞 .
Meg 2 monitor van a gépemre csatlakosztatva és szétvan huzva a windows rajta a játékot nem lehetne rajta mükötetni pl lfs ?
Találtam közben diplay-ra analóg kijelzõt, ami a Sim-Tools al mûködik:http://mj-multimedia.net/blog/ ha valakit érdekel, ilyen is van.
Annak meg örülök, hogy az SMD alkatrészek forrasztása nem riaszt el.
http://www.xtremeracers.info/forums/viewtopic.php?f=84&t=5238
TIKA banyeg, FREX-et vettél! Nem gyenge a cucc az biztos! De képet miért nem tettél még fel? A szerelési folyamatról is, meg mindenrõl! Sztem itt mindenkit érdekel! Engem legalábbis nagyon! 😄
Meg látom van aki nem bír magával, és nekiáll ablaktörlõmotort építeni az ülésébe! 😄 Meg Pointer ami kormány felé kacsintgatsz az tényleg szép, meg jó, csak ezekkel az a "baj" hogy "kesztyûs" kormányok! Legalábbis ha sokáig szeretnéd élvezni a velúr tisztaságát. És ezekhez a teljes ujas versenykesztyû dukál. Csak gondoltam említem neked ha esetleg nem tudnád ezt a dolgot.
Meg úgy tûnik a LeoBodnar behalt? Minden offline, máshol is olvastam, hogy nem lehet vásárolni. Ez a digitális kijelzõs dolog azért nem hagy nyugodni, és néztem hogy van(volt) az MMG-nek is faja cucca, ami mutatja a sebességet is, csak vásárolni nem lehet, vagy mi, csak szoftver frissítést találtam. Viszont találtam egy spanyol oldalt, ahol ha jól vettem ki a dolgokat, házilag lehet ilyent csinálni. Bár még nem biztos hogy elérhetõ minden hozzá, de azt olvastam, ha kész tökig minden közzé lesz téve!!! A cucc a DisplayXR névre hallgat:http://www.youtube.com/watch?v=l2EK02XUwhA&feature=related Én asszem azért jobban belemélyedek, és lehet hogy bele is vágok. Olvastam a fórumjukon, hogy sokkal jobb mint a SLI-M(ez azért látszik is), és sokkal olcsóbb is. Van nekik lapkájuk is, bár nem találtam hol lehet rendelni, viszont van photoshopos kép, amirõl házilag lehet az áramkört megcsinálni. Pár képet-vidit láttam hogy már sokan csináltak, szal elvileg meg lehet hozzá szinte minden, de valami olyant is olvastam hogy 1 valami hiányzik. Szal én azért beleolvasgatok, még jó hogy van googli fordítás! 😄
Am fasza kis cuccos:]
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Mission Impossible 2010: PRO Class

Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
FREX
ITEM
Szoval en Frex-eset halszolok, de csak Item-eset talalok. Ha frexesrol tottok, szoljatok. Az ebayon is csak Itemes van.
(Csak nekellene orakig vacakolnom a kepekkel meg pont 20kB meretre nyomom hogy meg beleferjen a limitbe, de meg felismerheto is legyen, a mai vilagba 20kB a 1995 dial-upos idokre emlekeztet, no de ma 2009-et irunk, kicsit lehetne boviteni rajta, mikor ingyenes mailokba gigakot adnak)
Jol nezd meg a kepeket, ott a kulombseg, csak a limit miatt kicsik a kepek.
A drotokat a kormany tengobe huzod at? Vagy kint fog logni a spiral telefon zsinor mint a rallye-ba.
Mogotte meg ITEM vazat vellek felfedezni. Lehetne esetleg tobb fotot feltenni a komplet cockpitrol?
Most en is ITEMmel akarom boviteni a Frex GT cockpitet. Olyan tuning fele. Anyit kutattam utannuk, de
http://www.item.info/en
es
http://www.8020.net/
ugy nezem ugyan azok a profilok, de nem FREXes, de sehol nem tudok talalni olyanokat amit a Frex hasznal.
Csak mindelhol ITEMeket talalok.
Nemtudja valaki hol lehet FREXes profilokat szerezni esetleg itt EU-ba?
A harmadik képet úúúútálom, még 2,5 órát kell kocsikáznom azzal a 750lovas bivallyal, egy óvodai csendespihenõ méretû helyen.
Amúgy örülök hogy MA-BO cockpited van, de baszol róla fotót felrakni ide, készen, belakva. 😛 😄
szomkájndlájkdhet
Ma jó kellemes hûvös volt, gondoltam a páka mellett melegszem kicsit.
G25 JL mod
En sok mindenre kepes vagyok megcsinalni, csak utalom ha valamit agyon hajszolok es nemtudok szerezni. Szociba az egyszerubb volt, minden gyarba tudtak esztergalni meg stb... Persze a bacsikaim se voltak akkor meg nyugdijba. Szoval mostanaba ha valamivel tul sok hajszolas es kinylodas lenne akkor inkabb megveszem az originalt.
Ha valaki tud, akkor egy G25bol meg egy URL=http://www.jlvrh.de/JL_Wheel_UK.htm]ilyet[/url] is lehet csinalni. <#kacsint>#kacsint>
Szoval hiaba tud az ember ha nincs muhelye es nemjut hozza kellekekhez.