Szimulátor Cockpit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pummis
http://www.olcso.hu/keres/triplehead2go télleg 😊 .Jó drága :S én maradok a 2 monitor kiporbálásánál csak tiszta szenedés kiprobálom a progit SoftTH hátha kezel 2 monitort is

solo
Hello, majd veszek én is egy másik moncsit, és akk kipróbálom a dolgot..

Amúgy, amire gondolsz azt a matrox gyártja, és triple head 2 go a neve.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Pummis
jah télleg 😊 könyen lehet hogy az a srác akinek ment a játék annak volt egy elosztó kütyü pontosan nem tudom mi a neve de azt tudom hogy elég drága én is elakartam oszatni van 3 monitorom de nem tudom hogy kell elég lenne ketõ is ha meglehetne oldani nekem egy asus eah4650 videokarim van és ara volt kötve 2 monitor de ha a játékot elinditotam akkor a képernyökön ugyan azt látam esetleg nincs valami ötleted ?

Pummis
és hogy dugtad össze 2 db a videokártyába és a 3 ?

Sima szoftveres SoftTH és 3 monitor, ezt valóban rosszul írtam jobb és bal oldalon 17'' CRT-k vannak középen pedig egy 17'' TFT.

TFT és a jobb oldali CRT van a 4850-ra kötve
4350-re pedig a bal oldali CRT.

Valami ötlet? Hangsúlyozom mindenben tökéletesen mûködik, a GTR Evo is elindul, de amint kiállok a garázsból mindhárom monitoron elkezdenek eltûnni a textúrák. Azóta kutattam, azt írták a hardveres AA-t kell kikapcsolni, de nálam kivan és semmi változás. Ja és azóta 1.09-es SoftTH-ra cseréltem és semmi változás. Még youtube-on is van videó, amin tökéletesen mûködik, szóval nyílvánvalóan bennem van a hiba.
Pummis
szeva neked van valami kütyü a SoftTH ?vagy csak a progi és 2 db monitor ? és azok a videokártyára van kötve ?

Helló mindenkinek!

Nem tudom van-e valakinek tapasztalata SoftTH-val. Minden eddig kipróbált szimulátorban (még az Euro Truck Simulator-ban is) mûködött 1-et kivéve és az a GTR Evolution. Ott valamiért eltûnnek a textúrák. Valakinek van valami ötlete miért van ez?

Videókártyáim: 4850+4350 elõbbibe 2 monitor, utóbbiba 1 van dugva
Monitor: Az elsõdleges 17'' TFT, jobb/bal 17'' CRT
Operációs rendszer: Windows7, de XP-n ugyanezt csinálja
Verzió: SoftTH 1.08-as

Pls help!!!
Pummis
sufni 😄 de miden van ami kell igazi markolat 😄😄

solo
fasza:] a peg a tetején a legjobb:]]]]

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Egy kis helyzetjelentés😊 Szépen lassan alakulgat az FFB mûködésrebírása, már felismeri FFB deviceként a windows de még azért messze van hogy rendesen mûködjön, az a baj nagyon rossz a dokumentáció és leginkább csak a kísérletezgetés segít. Jövõhétvégéig úgy néz ki lesz pár panel amit megkéne csináltatni(köztük a joypanel is) és már megvan az IC is hozzá hogy megírjam rá a végleges programot, meg ha lesz rá idõm, kedvem és nem lustulok el megint😄 lehet tervezek addig még egy ilyen ledes SLI-s szerû cuccot is, nameg az LCD-set is bekéne fejeznem. Na megint sokat ígértem remélem ezuttal lesz belõle valami😊

Pummis

alakul a dolog 😄 bár még kérdéses hogy rugó kel bele esetleg nincs valakinek ötlete ? láttam olyat hogy a 4 oszlopra volt rögzitve a rugó és a rudra volt csatlakoztatva valami puha rugo kellne eccerüen pasz 😞 .
Meg 2 monitor van a gépemre csatlakosztatva és szétvan huzva a windows rajta a játékot nem lehetne rajta mükötetni pl lfs ?

A forrasztás egyáltalán nem riaszt el, valahogy megoldom, a pluszgomboknál is forrsztgattam kibe madzagokat a nyáklapon. Igaz közben arra is rájöttem, hogy ha túlmelegíted, akkor elcseszted, de arra is találtam megoldást, mert mellette új likfúrás, meg a lakk lecsiszolása, és mehet a forrasztás újból. 😄 Engem inkább a 0 ilyen szintû elektronikai hozzáértés, meg a cucc beprogramozása riaszt egy picit(pont a lényege😄 ) De ha belemélyedek, és látom hogy érdemes megpróbálkozni vele, mert megtudtam róla mindent a leírásokból, akkor bevállalom. Más esélyt ilyen cuccra nemigen látok, mivel kapni sem lehet semmit( nem találtam vásárolhatót). Az MMG cucc is hasonló és 75€ volt az ára, még az is elfogadható lenne, csak nem kapni.
Találtam közben diplay-ra analóg kijelzõt, ami a Sim-Tools al mûködik:http://mj-multimedia.net/blog/ ha valakit érdekel, ilyen is van.
pointer4
Jól hangzik 😊 Arra készülj fel, hogy azt a Motorola chipet nem lesz egyszerû beszerezni MO-on, ha tudod, külföldrõl rendeld. Ha nálunk lehet is kapni, minimum 10 darabot kell venned 😄
Annak meg örülök, hogy az SMD alkatrészek forrasztása nem riaszt el.

solo
Faszályos:] bakker, valahogy GT% vidihez tévedtem, és lehet, hogy beújÍtok egy tv-t egy ps3 mat meg gt5 öt: D Bár, kell a lóvé kocsira, szal:S

Hali mindenkinek!
TIKA banyeg, FREX-et vettél! Nem gyenge a cucc az biztos! De képet miért nem tettél még fel? A szerelési folyamatról is, meg mindenrõl! Sztem itt mindenkit érdekel! Engem legalábbis nagyon! 😄
Meg látom van aki nem bír magával, és nekiáll ablaktörlõmotort építeni az ülésébe! 😄 Meg Pointer ami kormány felé kacsintgatsz az tényleg szép, meg jó, csak ezekkel az a "baj" hogy "kesztyûs" kormányok! Legalábbis ha sokáig szeretnéd élvezni a velúr tisztaságát. És ezekhez a teljes ujas versenykesztyû dukál. Csak gondoltam említem neked ha esetleg nem tudnád ezt a dolgot.
Meg úgy tûnik a LeoBodnar behalt? Minden offline, máshol is olvastam, hogy nem lehet vásárolni. Ez a digitális kijelzõs dolog azért nem hagy nyugodni, és néztem hogy van(volt) az MMG-nek is faja cucca, ami mutatja a sebességet is, csak vásárolni nem lehet, vagy mi, csak szoftver frissítést találtam. Viszont találtam egy spanyol oldalt, ahol ha jól vettem ki a dolgokat, házilag lehet ilyent csinálni. Bár még nem biztos hogy elérhetõ minden hozzá, de azt olvastam, ha kész tökig minden közzé lesz téve!!! A cucc a DisplayXR névre hallgat:http://www.youtube.com/watch?v=l2EK02XUwhA&feature=related Én asszem azért jobban belemélyedek, és lehet hogy bele is vágok. Olvastam a fórumjukon, hogy sokkal jobb mint a SLI-M(ez azért látszik is), és sokkal olcsóbb is. Van nekik lapkájuk is, bár nem találtam hol lehet rendelni, viszont van photoshopos kép, amirõl házilag lehet az áramkört megcsinálni. Pár képet-vidit láttam hogy már sokan csináltak, szal elvileg meg lehet hozzá szinte minden, de valami olyant is olvastam hogy 1 valami hiányzik. Szal én azért beleolvasgatok, még jó hogy van googli fordítás! 😄
solo
Ez nemis az övé, neki nemfuttya ilyenre xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Am fasza kis cuccos:]

ChuckyHUN
Szia utálunk. D😄😄😄😄😄😄

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

pointer4
Szia mizujs? 😄

Pummis
Sziasztok kellemes napot mindenkinek

Martinez01
Istenem mik nem vannak 😄 . Pointer teis építs ient a cockpithoz xD.

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

pointer4
Najó, csak ha elromlik valami, akkor Massza mellé kerülsz a korházba. Nem kicsit tûnik veszélyforrásnak.
holecsko10
Nagyon állat. G erõ szimulálása.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

pointer4
WTF? <#conf><#fejvakaras>
cselt
Nekem meg asszem kicsit át kell alakítani a pedáltartó részét a cockpitemnek. Túl optimista voltam a dõlésszöget illetõen, még jobban meg kell dönteni, mert így már pár kör után elkzed fájni a sarkam.
petesilver
Már csak a pedálnak kell megérkeznie, és ha a kormány be nem döglik, többet nem költök rá. Most legalább is így gondolom 😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

pointer4
Dupla kihasználtság 😄 Aktív türcsiszárító/cockpit egyben 😄
<#eljen><#taps>
petesilver
Mobillal készítettem akkor pár képet a játéksarokról, ahol a cockpit helyezkedik el. Mivel a bal sarokban van egy toronyventillátor, így a bal térdemre sízokniból vágtam egy térdvédõt, viszont isteni a szembeszél! 😊

Tika
Igen 1 az total Itemes, a tobbi meg valami masfele, de kimondottan Frex tupust seholse talaltam, a MK Groupba sincs, csak csoppet hasonlo. Az a jo a Frexnel, hogy nemkellenek speci anyak hozza, egyszeru 10-es kulcsra nedzet vagy 6-szogu anyak paszolnak, aranyos, pici, es kompakt, es eros, jo tart. Es olyat sehol se lattam, csak a Frexnel, de kell hogy valahonnan vegyek.

Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer

petesilver
Ez csak egy 2 soros, továbbfejlesztett szocreál mûanyag fürdõszobafogas a 70-es évekbõl! 😊 4 emeletes rettenetekbe szerelték alapból! 😊

pointer4
Nekem ezek közül csak 1 tûnik Item profilúnak.

LOL
Tika
Meg elfelejtettem, amugy a kulso merete apszolut egyforma 30x30 mm mindketto (a kepek nem egyforma mereture sikerultek, de valosagba egyformak). De az varialhato, mert van rengeteg fajta meret.

Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer

Tika
Csinaltam en is kepeket profilbol, hogy egyertelmu legyen. Egesz mas a frofil keresztmedzete. Figyeld.
FREX

ITEM

Szoval en Frex-eset halszolok, de csak Item-eset talalok. Ha frexesrol tottok, szoljatok. Az ebayon is csak Itemes van.

(Csak nekellene orakig vacakolnom a kepekkel meg pont 20kB meretre nyomom hogy meg beleferjen a limitbe, de meg felismerheto is legyen, a mai vilagba 20kB a 1995 dial-upos idokre emlekeztet, no de ma 2009-et irunk, kicsit lehetne boviteni rajta, mikor ingyenes mailokba gigakot adnak)

Tika
Játszik, Játszik... Hallod de az mind ITEM fajta, olyat tudok venni itt is, nem kell kulfoldrol. De FREX fajtat seholse tudok talalni. Azt csak naluk lattam. Hogy lehet ez, nemhiszem hogy a FREX rendelesere gyartanak csak.
Jol nezd meg a kepeket, ott a kulombseg, csak a limit miatt kicsik a kepek.

pointer4
Tika
A FREXbe paszolnak a 10-es anyacsavarok, de az ITEMbe nem mert annak olyan atipikus a belseje, abba speci anya csavar kell.

Tika
Gyonyoru kepek.
A drotokat a kormany tengobe huzod at? Vagy kint fog logni a spiral telefon zsinor mint a rallye-ba.
Mogotte meg ITEM vazat vellek felfedezni. Lehetne esetleg tobb fotot feltenni a komplet cockpitrol?
Most en is ITEMmel akarom boviteni a Frex GT cockpitet. Olyan tuning fele. Anyit kutattam utannuk, de
http://www.item.info/en
es
http://www.8020.net/
ugy nezem ugyan azok a profilok, de nem FREXes, de sehol nem tudok talalni olyanokat amit a Frex hasznal.

Csak mindelhol ITEMeket talalok.

Nemtudja valaki hol lehet FREXes profilokat szerezni esetleg itt EU-ba?

pointer4
Nahh, befér ez alap kormányba is 😄

pointer4
Maxx "gyári" 😄
A harmadik képet úúúútálom, még 2,5 órát kell kocsikáznom azzal a 750lovas bivallyal, egy óvodai csendespihenõ méretû helyen.
Amúgy örülök hogy MA-BO cockpited van, de baszol róla fotót felrakni ide, készen, belakva. 😛 😄
petesilver
Gyári megoldások:

petesilver
Nah, a RedBull cucc megérkezett, már csak a pedál rendelés van hátra, jöhetne az is minél hamarabb!

petesilver
Nem bizony! Nekem ugye MA-BO van, akárhogy rakosgatom a mostani Momo pedált, mindig az jön ki, hogy a középsõ rudat nyomogatom oldalról a lábammal 😊

cselt
Na végre nagy nehezen összeállt a cockpitem. Elsõ próba után abszolút tetszik, de már látom, hogy ha 3 pedálos rendszert akarok, akkor a kormányt tartó részt át kell gondolni, mert mégse lesz jó úgy hogy a lábam között megy a tartóvas. Egyelõre jó lesz így is, bár még pár apróbb finomítást kell végezni rajta, de összességében meg vagyok vele elégedve 😊
solo
Csak nembÍrsz megülni a hátsódon a kukásautó szimuban : DDD

pointer4
Garázskapunyitó 😄 Át is nevezem a topicot 😛
szomkájndlájkdhet
Hecker007
ez szép, mi lesz ebbõl?😛

pointer4
Innen sincs már visszaút 😄
Ma jó kellemes hûvös volt, gondoltam a páka mellett melegszem kicsit.

Tika
nemsikerult a link, nemtom miert, itt van rendessen:
G25 JL mod

Tika
Hat persze egyetertek. En nem is anyira szoszoros ertelmeben gondoltam hogy total lehetetlen. De olyan normal standard hazi (vagy inkabb panel) keretek kozott. Persze hogy "minden lehetseges" a vilagon csak tudni es akarni kell (eztse total szoszoros ertelembe vedd) <#kacsint> Mondjuk amenyi melo es hajszolas lenne korulotte, nekem az anyit nemerne, inkabb bemennek az uzletbe, es hazajonnek egy G25-tel. Sajna a varosi ellet mar csak ilyen.
En sok mindenre kepes vagyok megcsinalni, csak utalom ha valamit agyon hajszolok es nemtudok szerezni. Szociba az egyszerubb volt, minden gyarba tudtak esztergalni meg stb... Persze a bacsikaim se voltak akkor meg nyugdijba. Szoval mostanaba ha valamivel tul sok hajszolas es kinylodas lenne akkor inkabb megveszem az originalt.
Ha valaki tud, akkor egy G25bol meg egy URL=http://www.jlvrh.de/JL_Wheel_UK.htm]ilyet[/url] is lehet csinalni. <#kacsint>
Szoval hiaba tud az ember ha nincs muhelye es nemjut hozza kellekekhez.