Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
No ebben igazad van, gondolkottam is hogy oda-e irjam oszehasonlitaskent, de aztan lemaradt. Eredetileg meg tavaszal mikor meg keztem hajszolni az anyagot, akkor en is 1 Euros zártszelvényel kezdtem, csak az nagyon neheznek tunt, aztan konyiteni akartam rajta, mert nekem is kb 30-40meter kellet szorozva 2 kiloval az eleg sok, az ALU meg amenyivel konyebb anyival dragabb, az ITEM az meg azt szorozva 3 vagy 4-el. De vegul is en az Itemmel meg vagyok elegedve, ezekbe a korulmenyekbe jo vele dolgozni, bent a lakasba a szonyegen a nappaliba, persze ha mar le van vagdosva darabokra. Na jo neked sokkal mas korulmenyeid vannak, udvar, muhely, stb..., ott megint mas. Nekem 6-szor vegig kell jarnom a lakasba az egyik vegerol a masikra (erkely) meg mindent kihurcolok az erkelyre (kezi szerszamokat) ha vegeztem akkor meg forditva, a munka korulmenyekrol meg nem is beszelve.
Mellesleg most mesz bevasarolni zártszelvényt?
(ugyertem az uj szimuhoz)