Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
rbal #4907 Na én valami ilyenre gondoltam. A kormányon gyorscsatin is agyaltam már, bár én mindenképp előbbre vettem benne, hogy mi van készen, miből lehetne kihozni valamit. Igaz ez eszembe sem jutott, hogy így szintbe tegyek bármit is a g25 házzal. De megnézem, hogy ez leszedhető, vagy levágható így szintbe, mert vágni nem szeretném, akkor inkább lemondok az ilyenről. Ugyanis túl hosszú tengelyt sem szeretnék, mert hely sincs hogy alakítsak mindent hozzá, hogy kényelmes is legyen, meg félek, hogy az erőkar miatt törik minden csapágyastól házastól. Bár végülis ahogy most felfogattam a rallykormányt, így sem rossz, nem tart semeddig egy IMBUSZ csavart a közepébe ki-be tekerni. Igaz, jelen helyzetben még hosszú a csavar, de azon nem múlik, bármikor cserélhető. Amúgy szeretnék egy F1-es kormányt készíteni, és azt szeretném cserélgetni, a rallys-al. A legnagyobb bajom vele, hogy már 2 hete megrendeltem a 6mm-es alulemezt, de még mindig nem jött meg. Sajna nem vágnak az egész táblából, méretre lehet rendelni ha kisebb kell. Egy táblával meg nem veszek, mert mit csinálok 2 m2 lemezzel, az áráról nem is beszélve. Sztem aranyat is tesznek bele. Szal míg nincs kivágva az F1-es kormány alakja, addig nem foglalkozom a felfogatással, mert valahogy együtt kéne a kettőt összehozni, hogy simán cserélni lehessen. Mert ugye a másik probléma a 2 kormánnyal, hogy mindkettőn van elektronika, de nem ugyanazon a kábelen, csatlakozáson, tud működni, annak is ki kell találni pontosan mit-hogyan merre. Fejben elképzelés megvan, csak úgysem az lesz a vége, menet közben ez úgyis változik majd. Az igazi az egy eredeti gyorscsati lenne, de 2-őt venni 15-17e-ért darabját az azért nagyon sok! én igazából olyanra gondoltam mint a Gardena locsoló tömlő gyorscsatlakozói, csak sárgarézből. A baj vele, hogy ugye az magában elforog, valami kéne ami nem engedi forogni, meg tartok attól, hogy kotyog is, azt meg nagyon nem szeretném. Az biztos hogy most IMBUSZ-al meghúzva nem kotyog. Szal ezért még ki tudja mi lesz.