Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Na kidobtam a kattogo kapcsolo tengot es mechanizmust. Tengonek agyon fureszeltem meg reszeltem 1db M6-os csavart, azt is olyan laposra mint az eredeti volt, de azon rajta naradt a 2szelen a menet, es anyaval tudom rogziteni. Meg kiszedtem minden masodik görgőt, mert mar nem kell neki szinkronba kattogni a 12-es kapcsoloval. Igy most mukodik, probaltam Leo Bodnarral es LFS-vel meg JoyToKey-el. Fasza, csak persze hazilag a tergyemen az erkelyen keziszerszamokkal, nemetudok olyan 100% kort meg lyukakot csinalni mint az AutoCADba rajzolni. A görgők kozott van par tized milimeter elteres, azt picit erezni hogy nemanyira egyenletesen megy ha kapcsolgat, de birja. No majd meglatjuk.