Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    No most mar enyi szir szarom van egy rakason, amik maradtak ha mindig vettem felfele kerekitve vagy valami rezervat, foleg csavarok. De mar talan semmit nem veszek rezervaba, mert ugy is mindig masmilyen kell 90%-ban nem jo az ami mar van. Ugy is mindig ki kell szaladnom ujat venni.

Pointer, az a nyaklos tengo az szep , mit szereltel szerte? Bágert?
    Gratula a tervedhez, szep. Te is olyan vagy mint en. Mindig hianyzik valami abbol a szimbol, es mindig jobbra es realisztikussabra akarod. Ez mind szuper, en is nagyon orulok a Frexnek, oszehasonlithatatlan a pasziv mozdulatlan ullesel, de a totalis valos realisztikus jó nehany masodperces maximalis fekezest 250-rol 0-ra, azt sajna semilyen szimulator a vilagon nemadja visza, bele ertve a Forcedynamics-ot is es azokat a billegoket is amiken egy egesz kocsi van szerelve. No ez az ami nekem szimbe mindig hianyozni fog, a tobb masodperces hoszantarto gyorsoulas/lassulas/jobb-ball kanyarok. Megepited meglatod majd, sokmindenben mas lesz mind a mostani szumid, valamibe jobb, valamibe lehethogy a mostani jobb, de a 250-rol valo lefekezes az ott se lesz total igazi. Ezt nem roszbol mondom, csak ugy irom, mert latom te is mindig spekulalsz es probalkozol belole minnel tobbet kihozni, ahogy en is. Tegnap probaltam a Frexet maxra allitani. A rezges effektek vannak 0-16000-ig allithatok, az hogy milyen hevessen reagaljon. Hat 2600-al keztem es az akkor boven sok volt. De aztan most sok a GTR futam meg formulak, persze oda hevesseb mozgas es erok kellenek, akkor felraktam 3500, aztan 4500. Fuuuuu az mar nagyon dobalt, tuti volt. Tegnap meg heccbol kiprobaltam a maxot 16000. Hat ezt mar nemlehet leirni, ezt erezni kell. A varosi egyenletlen aszfalton, minden godrocske reszletessen erezheto volt es kiveheto volt, szinte hihetetlen , sott ha valami oldal utkozes volt vagy falhoz csapodas, akkor a keyboard majd le esett a tartorol, az egesz konstrukcio ugy viselkedett mindtha egy real kocsi belseje lett volna. Marha jo volt, elkepeszto. De minnel hosszaban tarto gravitacios hatas, annal nehezebb szimulalni. Ugyhogy a hoszantarto fekezeseknel, nemhuzta a belem ugy mint igaziba. Ezt nemtom leirni vagy elmondani, de az emberi test megvan szokva hogy milyen az autoba a gravitacio hatasok es az hatassal van az egesz testre, erzed hogy huz hoszzan, no a szimbe az az ami nekem hianyzik ami nem 1:1-be realis. Meg persze a kis monitor, ami persze eleg nagy, de az emberi szem perszpektiv latasahoz kepest nagyon keveset mutat csak egy keretbe. Persze ide jo lenne a cannopy screen hogy korulotted legyen a kilatas, es ne csak egy keretbe. Szoval vannak dolgok amik nekem a szimbe mindig hianyozni fognak a valosaghoz kepest. De amugy a Frex nagyon jo cucc es bazi gyors es heves tud lenni.
    Majd szamolj be te is mijen lett az uj cuccod