Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Nagyon koszi a videokat, foleg a kapcsolossakot

Hat sajnalom szegeny suzukis csapatot, szegeny sracok, pedig majdnem sikerult mar eloltani, mar csak 1 apro tuzecske volt hatul... pedig legalabb a motor es dashboard resze megmaradhatott volna, nem sokon mullot, csak par tuzolto keszuleken amibol mar sajna kifogytak, szomoru eset.
Azt a tuzoltos kapcsolot nem is akartam megepiteni, csak erdeklodtem hogy mi az, mert nem tudtam :) arra ott ugyse lenne hely, de azert van ott olyan szep nagy piros, az a Emergency STOP a Frexen
Ezek szerint te jol kiismered magad ezekbe a dolgokba, gondolom eljartal rally-ra is. Nalunk a faluba meg nagyon regen mikor kicsi voltam, rendszeressen szokott lenni motocross, nagyon gyakran el is jartunk, csak sajna rally nem volt a kozelben, legalabbis nem tudtunk olyan rendezvenyrol, ezert az auto versenyzesbol en kimaradtam.