Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    rbal,
    te hogyan oldottad meg a forgo kapcsolot hogy neperegjen at a kozepen a tengo? Megkapatam a menetvagot de sajna nemlehet menetet vagni oda ahova akartam, ezzel megint kudarcba ment a terv meg 1-2 het. Nekem van olyan kattogos forgo kapcsolom amit szetszedtem de az eredeti kattogo mechanizmus rajta marad es kattog, mukodig, eleg ra szerelni a kuprexid karikat 6 gorgovel es kesz. No nekem 12 pozicios a kapcsolo, az kicsit sok, de megoldhato, szepen megcsinaltam, szerintem mukodne is ha valahogy tudnam rogziteni, csak mivel anyaval nemtudom rahuzni a tengore a kuprexid karikat igy mashogy kell megoldanom. Nemhiszem azt hogy nempereg at, a kepen a spanyol forumon is csak ovalis tengo volt meg te is csak ovalis tengot hasznaltal (csavart), es ha maris nem is, akkor idovel elkezdene peregni a kozepebe szerintem. Nekem meg ez a kapcsolonak a tengely vege olyan fasza lelapositott hogy belemegy a hoszukas lyukba a kuprexid karika kozepebe, es nempereg at. Csak mivel nincs rajta menet, nemtudom rarogziteni es persze nemstabil. Menettel lenne idealis, de azt arra nemtudok itthoni korulneyek kozott vagni. Este teszek fel kepet rola, csak mar 3 oraja gyakorolni akartam a hetvegi futamra (legalabb 1 alkalommal a heten), de az ido konyortelenul rohan, nem is tudom lesz-e ertelme fel ora gyakorlasnak, de az orak elszalnak mint a percek ha az ember dolgozik valamivel. Meg a dashboardot csinaltam kemenypapirbol a kapcsolokkal hogy minden el-e fer, meg azt is le kell tesztelnem.
    Jo lenne valami otlet arra a karika rogzitesre a tengore, nemtom a spanyol gyerek is hogy rogzitette a kozepet, a kepekbol nemveteto ki.
    Az a 1 kupakos kep toled is megvan amit feltettel, de azt nemhiszem hogy a 6szogu anya a 5 csavar kozott nepereg at, mert van ott kozottuk némi rés.