Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Szia udvozollek a clubban
    Nekem is a LFS jott be a legjobban. Ott erzem legreallisabbnak a fizikat. Lehethogy a tobbibe hianyoznak az egyszeru utcai autok es nincs mivel oszehasonlitgatni a viselkedest, de LFS-be az nagyon bejott a kis (utcai) autoknak koszonhetoen.
    Tudom a rFactorba vannak, de ott nincs olyan reszletessen kidolgozva a fizika hogy ugy ereznem/erzekelnem a fizikat meg a gumi nyomast es viselkedest is, kasznyi-kerek-gumi-aszfalt kapcsolat/viselkedes. Meg grafikailag se olyan jo mint a LFS, esetleg tobb tapaszgatas meg ragaszgatas utan, de az nekem nemjon be (ezt meg egyatalan nem roszbol mondom, nehogy valaki celzasnak vegye , csak egyszeruen nekem a tapaszgatas nem jon be, valakinek meg igen - enyi az egesz)
    Szoval a LFS-be van a legtobb olyan amit a realba is tudok tapasztalni es igy ertekelni es hasonlitani, mivel meg sajnos soha nemmeten GTR autokkal akkor kizarolag versenyautos szimeket nehez eldonteni hogy menyire erzem realisnak vagy nem.
    Nalad minek koszonheto a LFS elonye?